featured

Kırmızı bültenle aranan Atilla Önder, Türkiye’ye getirilecek

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kırmızı bültenle aranan Atilla Önder, Türkiye’ye getirilecek.

İçişleri Bakanlığı İnterpol-Europol Daire Başkanlığı, kırmızı bültenle aranan Atilla Önder’in İspanya’da yakalandığını ve Türkiye’ye getirilerek, İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerine teslim edileceğini bildirdi.

İnterpol-Europol Daire Başkanlığından yapılan yazılı açıklama şöyle:

“Türk Polisinin takibi sonuç verdi. Kırmızı bültenle aranan dünyanın önemli uyuşturucu baronlarından Atilla Önder, Türkiye ve İspanya’nın iş birliği ile Türkiye’ye getiriliyor. Emniyet Genel Müdürlüğü İnterpol-Europol Daire Başkanlığımızca, “Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurma”, “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma”, “6136 Sayılı Ateşli Silahlar Hakkındaki Kanuna Muhalefet”, “Tehlikeli Maddeleri İzinsiz Olarak Bulundurma veya El Değiştirme” ve “Resmi Belgede Sahtecilik” suçlarından firari olarak aranan Atilla Önder hakkında Kırmızı Bülten çıkarılmıştı.

Daha sonra yapılan çalışmalarda söz konusu şahsın, Batı Avrupa ülkelerinde olabileceği yönünde bilgiler elde edilmesi üzerine İnterpol-Europol Daire Başkanlığımız, ilgili ülkelerin İnterpol Birimleriyle iletişime geçti. Kurulan etkili iletişim sayesinde Atilla Önder’in İspanya’ da yakalanması sağlandı. Önder, 22.12.2022 tarihinde İnterpol-Europol Daire Başkanlığımız görevlileri tarafından İspanya’nın başkenti Madrid’de teslim alındı. Şahıs, adli makamlara sevk edilmek üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerine teslim edilecek.”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise konuya ilişkin sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

“Türk Polisi takip etti. Kırmızı Bültenle aranan, dünyanın en önemli uyuşturucu baronlarınlarından biri İspanya’yla iş birliğiyle yakalandı. Türkiye’ye getiriliyor. Kahraman Türk polisimize tebrikler.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kırmızı bültenle aranan Atilla Önder, Türkiye’ye getirilecek

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin