featured

Kobra Murat mal varlığını anlattı: 18 kilo altın, 18 ev ve 4 yazlığım var

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kobra Murat mal varlığını anlattı: 18 kilo altın, 18 ev ve 4 yazlığım var

Kobra Murat olarak tanınan Murat Divandiler, konuk olduğu programda mal varlığını açıkladı. Kazancını gayrimenkul ve altına yatıran Divandiler, “18 kilo altın, 8 ev, 4 yazlığım var” dedi.

Roman müziğinin sevilen sanatçılarından Kobra Murat olarak tanınan Murat Divandiler, Caner Toygar’ın YouTube’da yayınlanan programında merak edilen mal varlığını anlattı.

18 KİLO ALTIN, 18 EV VE 4 YAZLIK

Yoğun bir iş temposu olduğunu söyleyen Kobra Murat, kazancını gayrimenkul ve altına yatırdığını söyledi. Sürekli altına yatırım yaptığı için eşinin kendisine kızdığını söyleyen sanatçı, “Trilyonluk insanım ben. 2 tane altın kasamız var. 18 kilo altınımız var. Eşim, ‘artık altın yaptırma kasalar almıyor’ diyor. Karım, benim ve çocuklarımın üzerinde paralar var. Kızıma yazlık, çocuklarıma evler aldım. 18 tane evim, 4 tane de yazlığım var. Bunların hepsi alın teri. 21 saat çalışıp 3 saat uyuyarak” dedi.

Bu kadar mal varlığına rağmen roman mahallesinden taşınmadığını söyleyen sanatçı, “Cimri biriyim. Atalarımın doğduğu yerdeyim. Evim İstanbul’un fethedildiği yerde. Orada yaşamaktan mutluyum” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kobra Murat mal varlığını anlattı: 18 kilo altın, 18 ev ve 4 yazlığım var

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin