featured

KOSGEB’ten 10 Milyon TL’ye Kadar Destek! İşte Başvuru Şartları

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haber – Erhan Arslan

KOSGEB, orta-yüksek ve yüksek teknoloji alanındaki ürünleri üretmek isteyenlere 10 milyon TL’ye kadar destek kredisi vereceğini duyurdu. Destekten yararlanmak için başvuru şartları nelerdir? İşte detaylar…Teknoloji alanında yerli ve milli ürünler üretmek isteyen girişimciler için büyük bir fırsat! KOSGEB, orta-yüksek ve yüksek teknoloji alanındaki ürünleri üretmek isteyenlere 10 milyon TL’ye kadar destek kredisi vereceğini açıkladı. Bu destekten yararlanmak için başvuru şartları nelerdir?

KOSGEB, araştırma ve geliştirme (Ar-Ge), ürün geliştirme (Ür-Ge) ve yenilik faaliyetleri sonucu ortaya çıkan ürünler ile orta-yüksek ve yüksek teknoloji alanında yer alan ve cari işlemler hesabına katkı sağlayacak ürünlerin üretimini ve ticarileştirilmesini sağlamak amacıyla TEKNOYATIRIM Destek Programı’nı hayata geçirdi.

Bu program kapsamında, düşük/orta-düşük teknoloji alanındaki ürünler için 2 milyon TL’ye, orta-yüksek/yüksek teknoloji alanındaki ürünler için ise 10 milyon TL’ye kadar destek kredisi verilecek. Destek kredisinin yüzde 70’i geri ödemeli, yüzde 30’u geri ödemesiz olacak. Ayrıca destek almaya hak kazananlar, talep etmeleri halinde komite kararında belirtilen tahmini geri ödemeli destek tutarının yüzde 35’lik kısmını erken ödeme olarak projesine başladığında alabilecek.

Destek kredisinin paraları Halkbank aracılığı ile verilecek. Başvuru sahiplerinin formda belirtileceği banka hesap numaralarına yatırılacak.

GHA – Ekonomi Servis Müdürü
Erhan Arslan

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
KOSGEB’ten 10 Milyon TL’ye Kadar Destek! İşte Başvuru Şartları

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin