featured

KUŞADASI ASAYİŞ ŞUBE MÜDÜRLÜGÜNDEN BÜYÜK OPERASYON

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aydın/Kuşadası – Haber: Fatma Kaymak

Kuşadası İlce Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine gelen şahıslar Ege Mahallesinden bir ev aldıklarını, akabinde, S.D. isimli bayan şahsın kendilerini arayarak evi geri satın almak istediklerini söylemeleri üzerine Kuşadası’na geldiklerini, Süleyman Demirel Bulvarı üzerinde iki bayan şahsın kendilerini durdurduğunu, akabinde 6,7 kişinin arabalarının önünü keserek kendilerini durdurduklarını, kendilerini araçtan indirdiklerini ve başka bir araca bindirerek ıssız bir bölgeye götürüp tehdit ve darp ederek üzenlerinde bulunan paralarını aldıklarını, daha sonra kendilerini darp etmeye devam ederek bahse konu evin satışına ilişkin yüklü miktarda para aldıklarına dair zorla evrak imzalattıklarını beyan etmeleri üzerine; harekete geçen Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından derhal çalışmalar başlatılmış, olay yerleri ve güzergahlar üzerine bulunan tüm güvenlik kameraları ile mobese kameraları saatler süren incelemeye alınmış, olayı gerçekleştiren şahıslar tespit edilmişlerdir.

Nitelikli yağma, adam kaçırma, kişi hürriyetinden yoksun bırakma, zorla senet alma gibi olaylarına karışan 2 si İzmir de ikamet eden 4 Kişi Kuşadası’nda organize olan çete Kuşadası Asayiş şube Müdürlüğünün operasyonu ile çökertilmiş ve zanlılar emniyet güçlerince yakalanmışlardı.

Emniyetteki sorgularının ardından sağlık kontrolleri yapıldıktan sonra 2si bayan 4 kişi Mahkemeye sevk edildi.
.
Mahkemeye çıkarılan R.Ç. , A.A. , N.Ş.D, M.K., isimli şahıslar tutuklanmış, Bayan olan S.D., F.E. isimli şahıslar Adli kontrolle serbest bırakılmıştır.

Fatma Kaymak/Aydın

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
KUŞADASI ASAYİŞ ŞUBE MÜDÜRLÜGÜNDEN BÜYÜK OPERASYON

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin