featured

Mahir Ünal: “CHP çözüm amaçlı mı siyasi şov amaçlı mı çağrı yaptı?”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Grup Başkanvekili Ünal: “CHP çözüm amaçlı mı siyasi şov amaçlı mı çağrı yaptı?”

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) olağanüstü toplantı çağrısı hakkında açıklama yaptı.

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) olağanüstü toplantı çağrısı hakkında açıklama yaptı.

Mahir Ünal, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Sağlık Bakanlığımızın bu konuda yaptığı çalışmalar ortada. CHP sağlık konusunda TBMM’yi toplantıyı çağırırken çözüm amacıyla mı, siyasi rant amacıyla mı çağırıyor.? Meclisin siyasi etiğine uymayan davranışlar içerisinde.

‘Biz söyledik onun üzerine yaptılar’ gibi bir söylem geliştirdiler. Sanki sorunları kendileri çözüyormuş gibi algı oluşturmaya çalışıyorlar. Aslolan gerçekleştirme iradesidir. Tabiki mühalefetin projeleri önerileri olacaktır. Ama aslolan icraattır. Biz 20 yıldan beri ne diyoruz; onlar konuşur AK Parti yapar. Şairin dediği gibi her şey biz yaşarken oldu.

Türkiye bugünün sorunlarını konuşmaya başlamıştır. Türkiye bugün Rusya-Ukrayna savaşında çözüm merkezi konumuna gelmiştir. Bu ülke yerli otomobil yapmak istediğinde yapamaz diyenler, fabrika kurduğunda üretemez diyenlerin psikolojisine bakmtığımızda bu malesef bir patolojiyi bize gösteriyor. Biz diyoruz ki birlik olmanın gereğini hiç değilse yerine getirin. Siz bugün iktidar olmaya çalışıyorsunuz.

Bugün siz bunu bile beceremiyorsunuz. 20 yıldan beri her türlü engellenmeye rağmen iktidarda olan bir partiyi sevmeseniz bile saygı duymak zorundasınız. Biz pazartesi günü olağanüstü toplantı çağrısına katılmayacağız.”
Hibya Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mahir Ünal: “CHP çözüm amaçlı mı siyasi şov amaçlı mı çağrı yaptı?”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin