featured

Memduh Büyükkılıç, YKS şampiyonlarını tebrik etti

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Memduh Büyükkılıç, YKS şampiyonlarını tebrik etti

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Memduh Büyükkılıç, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) dereceye girerek Türkiye birincisi ve ikincisi olan Kayseri’deki öğrencileri tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Memduh Büyükkılıç, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) dereceye girerek Türkiye birincisi ve ikincisi olan Kayseri’deki öğrencileri tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda dereceye giren Kayserili öğrencileri tebrik etti.

Mesajında, yorucu bir maratonun ardından YKS’de başarı gösteren Alan Yeterlilik Sınavı (AYT) sözel alan puan türünde Türkiye birincisi olan Kayseri Osman Ulubaş Fen Lisesi öğrencisi Yusuf Erdoğan, AYT sayısal alan puan türünde Türkiye birincisi, TYT sınavında ise Türkiye ikincisi olan Kayseri İdeal Koleji öğrencisi Bahadır Selim Bakla ile AYT eşit ağırlık alan puanında Türkiye ikincisi olan Kayseri Final Koleji öğrencisi Yusuf Selim Torun’u tebrik eden Başkan Büyükkılıç, “Göstermiş oldukları üstün başarıdan dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Hibya Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Memduh Büyükkılıç, YKS şampiyonlarını tebrik etti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin