featured

Memur ve Emekli Maaşları Bayram Öncesi Erken Yatırılacak mı?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Emekli ve memur maaşı ödeme tarihleri, 2024 Ramazan Bayramı dolayısıyla hak sahiplerinin gündeminde yer aldı. Emekli maaşları normal dönemde 17’si ile 26’sı arasına ödemeden faydalananların hesabına geçerken memur maaşları ise 15’inden itibaren ödeniyor. Bayram dolayısıyla ”Maaşlar bayramdan önce erken yatar mı?” sorusu yöneltiliyor.

Memur maaşları ile emekli aylıklarının ödeme takviminde değişiklik olup olmadığı araştılanlar arasında. Bu sene Ramazan Bayramı 10 Nisan’da idrak edilmeye başlayacak. Bayram nedeniyle ise Cumhurbaşkanı Erdoğan, tatil süresinin 9 gün olduğunu duyurdu. Gözler de emekli ve memur maaşı ödeme tarihine çevrildi. İşte, nisan ayı maaş ödeme tarihi…

2

MEMUR MAAŞLARI BAYRAMDAN ÖNCE ÖDENECEK Mİ?

Normal zamanda memur maaşları her ayın 15’inden itibaren hak sahiplerinin hesaplarına yatırılıyor. Ancak bayram dolayısıyla memur maaşlarının erken ödenmesine yönelik beklenti ortaya çıktı. Konu hakkında Hazine ve Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü’nden açıklama geldi. Buna göre nisan ayı memur maaşları normal tarihlerinde ödenecek, bayramdan önce maaş ödemesi olmayacak.

3

EMEKLİ MAAŞLARI NE ZAMAN YATACAK, ERKEN ÖDENİR Mİ?

Geçtiğimiz yıl emekli maaşları bayram dolayısıyla maaş ödemeleri ikramiyelerle beraber erken ödenmişti. Ancak bu sene konu hakkında henüz bir gelişme yaşanmadı.

Emekli maaşları normal zamanda 17’si ile 26’sı arasında ödeniyor. Diğer yandan emekli ikramiyeleri 2-5 Nisan tarihlerinde SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı kapsamındaki emeklilerin hesaplarına geçmiş olacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Memur ve Emekli Maaşları Bayram Öncesi Erken Yatırılacak mı?

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin