featured

Meral Akşener: ″Korkmuyoruz Recep Bey″

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün sabah saatlerinde İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığına düzenlenen saldırının ardından, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile İl Başkanlığının önünden basın açıklaması yaptı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün sabah saatlerinde İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığına düzenlenen saldırının ardından, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile İl Başkanlığının önünden basın açıklaması yaptı.

Konuşmasına; “Sayın Cumhurbaşkanı demem lazım ama Cumhurbaşkanları böyle konuşmazlar. Recep Bey’in 3. tehdidi üzerine hem birinci kattan hem üçüncü kattan teammüden, ben eski İç İşleri Bakanı olarak konuşuyorum, kurşunlanmıştır.” sözleriyle başlayan Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın daha önce kendisine yönelik söylediği tehditleri hatırlattı.

“Korkmuyorum Recep Bey!”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın son olarak iki gün önce; “Beni kendinle uğraştırma.” tehdidinin ardından İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığının 2 ayrı yerden kurşunlandığını söyleyen Akşener, “Siyasi partilerin seçime bir buçuk ay kala korkutulmaya çalışılması kabul edilemez. Biz korkmayız bu başka bir şey. Ama seçmene yapılan büyük bir haksızlık, büyük bir hakarettir. Aziz milletim size sesleniyorum, bugün bize yarın sizedir. Meral Akşener’i korkutacak adam anasından doğmadı. Allah’tan başka bir kişiden korkuyorsam eğer, eğer Cenabıhakk’ın dışında bir Allah’ın kulundan korkuyorsam eğer Allah beni kahretsin. Korkmuyorum Recep Bey” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a görevinin sorumluluğunu hatırlatan Akşener, “Sen Cumhurbaşkanısın. Bu ülkenin tüm kadınlarının, tüm erkeklerinin, tüm gençlerini, tüm çocuklarının; namusunun, şerefinin, can güvenliğinin, mal güvenliğinin korunmasından mesulsün.” diyerek daha önce yapılan tehditlerin ve saldırıların bir sonuca varamadığını ifade ederek bu saldırının da sorumlularının da yakalanamayacağını söyledi.

Bir erkek siyasetçiye yapılamayan her türlü hakaret, pislik, iğrençlik, iftiranın kendisine yapıldığını ifade eden Akşener, bunun esas sebebinin kadın olması olduğu söyleyerek sözlerine şu şekilde devam etti:

“Siyasette var olan bir kadına bunlar yapılabiliyorsa sizin çocuklarınıza, sizin kızlarınıza neler yapılmıyor hep birlikte görüyoruz. Eğer bu zulmün, bu pisliğin, bu iğrençliğin, bu hukuksuzluğun bitmesini istiyorsanız değerli kadınlar; 14 Mayıs’ta oylarınızı Millet İttifakı’ndan yana kullanacaksınız. Bu kadına, İYİ Parti’ye oy vereceksiniz ve Sayın Kılıçdaroğlu’na oy vereceksiniz. 13. Cumhurbaşkanını seçeceksiniz. Partimizi de 1. parti yapacaksınız. Çünkü bu zulmün bitmesi için bu zulme uğrayanların bu işi kazanması lazım.”

“Bu ucube sistemi biz kadınlar değiştireceğiz!”

Bir kadın olarak Türkiye’de yaşamanın zorluklarını çok iyi bildiğini ifade eden Akşener, “Ben biliyorum. Gece bir ışık söndüğünde işinden eve gitmenin ne kadar zor olduğunu biliyorum. Bir kardeşinizle gece sokakta yalnız yürüdüğünüz zaman size neler denilebileceğini biliyorum. Ve bir erkek kardeşinizle bakın arkadaş demiyorum kardeşinizle bir lokantada yalnız başınıza yemek yiyorsanız, bir şey içiyorsanız başınıza neler gelebileceğini biliyorum. Tecavüzün serbest kaldığı, tacizin serbest kaldığı; hakaretin, iftiranın, kadınlara zulmün serbest kaldığı bu ucube sistemi biz değiştireceğiz. Biz kadınlar değiştireceğiz.” diye konuştu.

“Recep Bey sana sesleniyorum!”

Konuşmasının sonunda Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslenen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Recep Bey sana sesleniyorum. Devri iktidarında yaşamadığım şey kalmadı. Ama bu günler geçecek. 15 Mayıs sabahı inşallah bir güneş doğacak ve bütün bu ucube sistemin getirdiği pislikler, iğrençlikler, haksızlıklar, hakaretler, iftiralar geçecek, gidecek. Sinirin çok bozulmuş, bir buçuk ay kaldı gideceğini yeni anladın. Amma velakin bundan kaçış yok. Benim tavsiyem, samimiyetle söylüyorum papatya çayı içmendir. Onun yanında bir şey daha tavsiye edeceğim ama ona daha çok kızacaksın. Yanına bir de melisa çayı ekle harika olur.” İfadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Meral Akşener: ″Korkmuyoruz Recep Bey″

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin