featured

Meral Akşener, Niğdelilere seslendi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akşener, Niğdelilere seslendi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Niğde’nin Yeşilgölcük beldesinde vatandaşlara hitap etti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Niğde’nin Yeşilgölcük beldesinde vatandaşlara hitap etti.

Niğde Yeşilgölcük beldesinde vatandaşlara seslenen Akşener, 20 Ocak 2020’den bu yana il il, ilçe ilçe, esnaf esnaf yaptıkları ziyaretlere değinerek, insanları birbirine düşürmekten haz alanların attığı yün yumaklarını ortadan kaldırmak ve vatandaşın dertlerini öğrenip bunlar üzerinden çözüm üretmek için tam iki buçuk yıldır gezdiklerini söyledi. Yeni bir siyaset anlayışını inşa ettiklerini, seçmenin artık velinimet olduğunu kaydeden Akşener, vatandaşların çırak çıkarıldıklarını anladığını belirtti.

Akşener konuşmasında, “Gençlerin iş bulamaması konusunda,”5-10-11 maaş alan danışmanlar varken, senin çocuğun üniversite mezunu olarak iş bulamıyorsa, 92-86 puanla atanamıyorsa bu işte bir dümen vardır demektir. Bu dümen, bu harami düzenin inşa ettiği bir düzen. Bu dümeni de bu harami düzeni de birlikte yıkacağız inşallah. Helal oylarınızla, demokrasiyle, sandıkta bunların tamamını attaya göndereceğiz inşallah.” açıklamasında bulundu.

Akşener şöyle devam etti:

“İki rakam vereceğim. Bakın hangi dümenler neticesinde ne haldesiniz. 24 milyar lira, Türk Telekom’dan alındı, Hariri’nin cebine kondu. Hariri, Sayın Erdoğan’ın aile dostu, onu üzmek ayıp olur. Sizi üzdüler, 24 milyar lira Hariri’nin cebine kondu. Ankara’da Ankapark var. Çarpışan otomobillerin çarpışamadığı bir park. Tam 801 milyon dolar harcanmış. Türk parası ile 14 milyar lira. Topla ikisini, 38 milyar lira. Birilerinin cebine girmiş, kimin cebinden çıkmış, hepimizin cebinden çıkmış”

Konuşması sırasında bir çiftçinin kendisine uzattığı 60 bin liralık elektrik faturasını alandakilerle paylaşan Akşener, “60 bin liralık faturayı gören Akşener, “Bunu gördükten sonra zaten konuşmanın anlamı yok. Nasıl ödeyeceksin kardeşim.” dedi.

Türk Telekom’un devri ile Ankapark sürecine yeniden değinen Akşener, “Bir ayda 60 bin ama 38 milyar lira gitti. Hepimizin cebinden gitti. Elbet haram zıkkım olsun, zehir zıkkım olsun ama artık ‘dur’ deme vakti geldi de geçti bile. Bundan sonra ‘kaşının altına neden gözün var’ diyenlere hadi oradan diyeceksiniz. 5-10-11 maaş alan danışmanlar, yan gelip yatan danışmanlar, saraylarda oturanlar, 500 milyon dolarlık uçaklarla uçanlar, bir ayda 60 bin lira elektrik faturası gelen bir çiftçi… İşte sözün bittiği yer. O 38 milyar lira ile bunlar olmayabilirdi ama bir Haririler iki tane de müteahhit cebini doldurdu gitti” şeklinde konuştu.

Herkesin oy kullanması gerektiğini vurgulayan Akşener, “Bu harami düzeni bozmak için bir kere herkes oy kullanacak. Bu harami düzeni beraber yıkacağız ama en önemlisi muhteremlere diyeceksiniz ki; ‘Bize üstten bakamazsınız. Ayağımıza geleceksiniz. Karşımızda resmi tazim duracaksınız ve biz sizi tartacağız. Ben asılım aziz Türk milletiyim. Sen vekilsin.’ Seçmenin velinimet olduğu gün bu harami düzen ortadan kalkacaktır. Yazık. Çiftçinin gözyaşı, emeklinin gözyaşı, gencin gözyaşı ve cepleri doldurulan haramiler. Haram olsun, zıkkım olsun.” dedi.

Hibya Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Meral Akşener, Niğdelilere seslendi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin