featured

Mersin Sahilinde CHP’li Belediyenin alkollü mekan Açması Tartışma Yarattı…

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi, Pozcu sahilinde pub açtı. Sosyal medyada mekanın bir videosu üzerinden AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, CHP’li belediyeye tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Varank, Anayasa’nın 58. maddesine atıfta bulunarak, “Bir belediyenin, imkanlarını gençleri alkole özendirmek için kullanması en başta Anayasamıza aykırı değil mi?” ifadelerini kullandı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Pozcu sahilinde “BAR” adlı bir pub açtı. AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, belediyeye tepki gösterdi.

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE “PUB” TEPKİSİ

Sosyal medyada bir videoda Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin açtığı bar kısa sürede çok konuşulanlar arasına girdi. Öğrenci ve diğer gençlerin yoğun olduğu pub AK Partili Varank’ı kızdırdı. Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne tepki gösteren Varank, Anayasa’nın 58. maddesindeki “Devlet, gençleri alkol düşkünlüğünden, uyuşturucu maddelerden, suçluluk, kumar ve benzeri kötü alışkanlıklardan ve cehaletten korumak için gerekli tedbirleri alır.” sosyal medya hesabından paylaştı.

CHP'li belediye sahilde alkollü mekan açtı, AK Partili Varank tepki gösterdi: Anayasamıza aykırı değil mi?

“ANAYASAMIZA AYKIRI DEĞİL Mİ?”

Varank, paylaşımının devamında CHP lideri Özgür Özel’i etiketleyerek “Bir belediyenin, imkanlarını gençleri alkole özendirmek için kullanması en başta Anayasamıza aykırı değil mi? Türkiye‘nin en pahalı 2. suyunu içen Mersinlilerin vergisiyle böyle bir mekan işletmek hangi belediyecilik zihniyetinin ürünü?” dedi.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mersin Sahilinde CHP’li Belediyenin alkollü mekan Açması Tartışma Yarattı…

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin