featured

Mersin Ülkü Ocaklarından 2. etap yaz kampı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Mersin İl Başkanlığı, 8-18 yaş grubuna yönelik ‘Nice Erenler Yetişsin, İyi ki Varsın Eren” sloganı ile “Şehit Eren Bülbül Yaz Kampı’na” hazırlanıyor.

2021-2022 eğitim ve öğretim döneminin kapanması ile birlikte“Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın” adına yapılan yaz kampının ikinci etabı “Şehit Eren Bülbül” adına düzenlenecek.
Temel Dini Bilgiler semineri ve Şehitlik ziyareti ile başlayacak kampta; ilk ve acil yardım eğitimi, yüzme, mangala, satranç, masa tenisi, Ocaktabul, e-spor, marş öğrenme, Kesişme: İyi ki Varsın Eren filminin gösterimi, ok atma ve piknik gibi aktiviteler yer alacak. Kamp, sertifika töreni ile son bulacak.
29 Ağustos- 04 Eylül tarihleri arasında 1 hafta sürecek ikinci etap yaz kampına 8-18 yaş grubundaki tüm Mersinlileri davet eden Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Mersin İl Başkanı Yavuz Akgül, “Okullarımızın kapanması ile birlikte ilkini düzenlediğimiz yaz kampımıza ilgi oldukça fazlaydı. Velilerimizin ve çocuklarımızın talebi üzerine ikinci etap yaz kampımızı düzenliyoruz. Yeni eğitim ve öğretim yılının hemen öncesinde başlatacağımız kampımızla öğrencilerimizin motivasyonlarını arttırmayı, özgüvenlerini yükseltmeyi, milli ve manevi duygularını pekiştirmeyi, sosyal ilişkilerini güçlendirmeyi hedefliyoruz” dedi.
Yapacak çok işimiz, hayata geçirilecek çok projemiz var”
Ülkü Ocakları olarak eğitime büyük önem verdiklerini kaydeden Başkan Akgül, “Bir Millet için en önemli konu eğitimdir. Biz de Eğitim ve Kültür Vakfı olarak gençlerimizin eğitimine büyük önem veriyoruz. Gençlerimizi ve çocuklarımızı eğitirken vatanına, bayrağına, diline, dinine bağlı, örf, adet ve geleneklerine sahip çıkan, küçüklerine sevgi, büyüklerine saygı gösteren bir nesil yetiştirmek istiyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana da Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’in izinde, Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım Bey’in emrinde eğitim ile ilgili çalışmalarımızı ağırlık vererek yoğunlaştırdık. Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanlığı olarak daha yapacak çok işimiz, hayata geçirilecek çok projemiz var. Siz değerli hemşehrilerimizi de Ülkü Ocaklarımıza bekliyoruz. Evlatlarınız emin ellerde” şeklinde konuştu.
“Gelecek sizsiniz, siz geleceksiniz!”
Gençlere de çağrıda bulunarak vatanına ve milletine bağlı bireyler olmaları gerektiğini vurgulayan Akgül, “Çok kıymetli evlatlarımızdan beklentimiz vatanına ve milletine hayırlı birer birey olmaları. Bu konuda Ülkü Ocakları olarak üzerimize düşeni yapacağımızın bilinmesini istiyoruz. Unutmayın; gelecek sizsiniz, siz geleceksiniz” dedi.
Başkan Akgül, çocuklarını kampa göndermek isteyen velilerin 0552 274 05 80 ve 0541 460 86 18 numaralı telefonlardan veya Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanlığı’ndan detaylı bilgi alabileceklerini de sözlerine ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mersin Ülkü Ocaklarından 2. etap yaz kampı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin