featured

Mersin’de HDP taraftarı Hüdapar’lıların standı önünde havaya ateş etti

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mersin’de Hüdapar seçim standı önünde partililerle HDP yandaşları arasında çıkan arbedede bir kişinin darp sonucu yaralandığı belirtilirken, havaya ateş açan PDP taraftarı polis tarafından yakalandı.

Mersin’de Hüdapar seçim standı önünde partililerle HDP yandaşları arasında çıkan arbedede bir kişinin darp sonucu yaralandığı belirtilirken, havaya ateş açan PDP taraftarı polis tarafından yakalandı.
İddiaya göre, Hüdapar üyesi bir grup, seçim çalışmaları çerçevesinde merkez Akdeniz ilçesi Çilek Mahallesi Bekirde Yolu civarında stant kurdu. Bu sırada bazı HDP yandaşları stant kuran partililerle tartıştı. Tartışma sırasında Bedri B. adlı şahıs, üzerinde taşıdığı silahla havaya bir kaç el ateş açarak kaçtı. Kaçan şüpheli, polis ekiplerince kısa süre içerisinde suç aleti tabanca ile birlikte yakalanarak gözaltına alınırken, olay sırasında Hüdapar’lı bir kişinin darp sonucu yaralandığı belirtildi.
Gerginliğin yaşandığı olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, silahla ateş eden şüphelinin HDP taraftarı olduğu ve 21 ayrı suçtan kaydı bulunduğu öğrenildi.

Mersin’de Hüdapar üyelerince, partilerinin tanıtım standına yönelik

HDP yandaşlarınca gerçekleştirilen saldırı protesto edildi.

Saldırının gerçekleştirildiği merkez Akdeniz ilçesi Çilek Mahallesi Bekirde Yolu üzerindeki parti standının önünde bir araya gelen Hüdapar üyeleri, attıkları sloganlarla saldırıya olan tepkilerini dile getirdiler.
Burada bir açıklama yapan Hüdapar’lı milletvekili adayı Faruk Dinç, il gençlik kollarınca açılan tanıtım standına bıçaklı, silahlı ve sopalı saldırı gerçekleştirildiğini söyledi. Saldırıda 3 arkadaşlarının darp sonucu yaralandığını belirten Dinç, “Bu saldırının failleri, gece gündüz partimiz hakkında olur olmaz iftiralar atan CHP’dir, HDP’dir, PKK’dır ve onların avaneleridir. Çünkü onların yaptıkları bu kirli algılar sonucu, hedef göstermeleri sonucu çeteleri bu saldırıyı gerçekleştirme cesaretini gösterdiler. Eğer çeteleri, Edirne Cezaevinden Cumhur İttifakı’na ’Taliban İttifakı’ derse, çetesi de burada zıplar. Eğer Mansur Yavaş, ’Biz Hüdapar’ın kökünü kazıyacağız’ derse, bu sonuçlar doğacaktır. Onlara sormak lazım, Hüdpar’ın kökünü nasıl kazıyacaksınız? Yeni bir Yasin Börü olayı mı yaşatacaksınız?” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mersin’de HDP taraftarı Hüdapar’lıların standı önünde havaya ateş etti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin