featured

Mersin’de Nostalji Rüzgarları Estirecek Etkinlik!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mersin’in sosyal hayatına yepyeni bir renk getirecek muhteşem bir etkinlik kapıda! Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın destekleriyle gerçekleşecek olan “Doksanlar Partisi”, Mersin Sociall topluluğu tarafından özenle planlanıyor. Bu özel gece, gençleri eğlence ve nostaljinin en üst seviyesine taşımak için tasarlanmış.

Kostümlü doksanlar temasıyla düzenlenecek olan etkinlik, dans gösterileri ve unutulmaz doksanlar müziğiyle renklenecek. DJ performanslarıyla da gece boyunca müzik tutkunlarına doyumsuz anlar yaşatacak.

Etkinlik, Mersin’in popüler mekanlarından Down Cafe’de gerçekleşecek. Giriş bileti fiyatları 50 TL olarak belirlenmiş olup, gençlere bir adet ücretsiz içecek ikramı sunulacak. Etkinliğe katılmak isteyenler, 23 Mart Cumartesi saat 20:00’de başlayacak olan etkinlikle ilgili detaylı bilgi ve bilet temini için Mersin Sociall Instagram sayfasını ziyaret edebilirler.

Topluluk kurucusu Mert Vurgun, etkinlik hakkında şunları belirtti: “Toplumumuzun geleceği olan gençlerin sosyal etkileşimlerini arttırarak hem bireysel gelişimlerine katkı sağlamayı hem de topluma faydalı projelerde birlikte çalışarak aktif bir rol almalarını hedefliyoruz. Bu özel etkinlikten elde edilen gelirin tamamı, Kargılı İlkokulu’na kütüphane yapımı için kullanılacak” dedi.

Etkinliğe katılmak isteyenler, Mersin Sociall Instagram sayfasından detaylı bilgi alabilir ve bilet temini yapabilirler.

https://www.instagram.com/mersinsociall/

3
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mersin’de Nostalji Rüzgarları Estirecek Etkinlik!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin