Mersin’de Trafikte Pandomimle Farkındalık

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Kent Konseyi ve Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü iş birliği ile yayalarda ve sürücülerde trafik bilincini arttırma çalışması yapıldı.

trafikpandomim

Şehrin Kahramanları Projesi” kapsamında pandomim sanatçıları, pilot bölge olarak seçilen Akdeniz ilçesi İsmet İnönü Bulvarı ve Hilton kavşağında kırmızı ışıkta duran sürücülere, trafikte uymaları gereken kuralları hatırlattı.
Proje kapsamında 4 pandomim sanatçısı, taşıdıkları dövizlerle, sürücüleri trafikte uymaları gereken kurallar konusunda uyardı. Kırmızı ışıkların yandığı sürede yola çıkan pandomim sanatçıları araçlara yaklaşarak ilgileri üzerlerine çekti. Trafikte farkındalığın artırılmasının amaçlandığı çalışma kapsamında sanatçılar, ellerinde farkındalık oluşturacak dövizler taşıdı.
Pilot denemelerin ardından çalışmaların farklı alanlarda da gerçekleştirileceği ve dikkat çeken uygulamalarla trafik bilincinin artırılması amaçlanan proje sürücülerden de olumlu tepkiler aldı.
Çalışma dört hafta boyunca Perşembe ve Cuma günleri olmak üzere haftada iki gün trafiğin yoğun olduğu kavşaklarda devam edecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mersin’de Trafikte Pandomimle Farkındalık

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin