featured

Mersin’de yapılan yol istihdamın azalmasına neden oldu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mersin’de yapılan yol istihdamın azalmasına neden oldu

Mersin, Hüseyin Okan Merzeci Bulvarı Demokrasi Kavşağı’nda yapılmış olan “battı-çıktı” da ki, düşünülmeden yapılmış olan geniş kaldırım sorunu neticesi ile 16 adet esnaf mağduriyet yaşamaktadır.

 

Esnaflar ile yaptığımız röportajda; “Bu mühendislik sorunu olarak tahmin ettiğimiz çalışma bizlere çok büyük mağduriyet yaşatıyor. Bizler esnafız. Yıllardır çözülemeyen bu sorun neticesinde çoğu müşterimizi kaybettik. Bırakın müşterilerin araç park etmesini, bizler kendi araçlarımızı bile arka sokaklara park etmek zorunda kalıyoruz. Araçlarını yola park edenlere ceza uygulanıyor ve bir daha kimse dükkanlarımıza gelmek istemiyor. Bizler bile defalarca park cezası ödemek durumunda kaldık. Bazılarımız gıda sektöründeyiz ve paket servisinde, mallarımız geldiğinde indirirken gibi sorunlar yaşıyoruz. Ben sadece bu kaldırım sorunu yüzünden 12 çalışana istihdam sağlarken şu an hiç kimseyi çalıştıramıyorum. Belediyeden bu yola cep yapmalarını talep ediyoruz.”

 

Esnaflar 2019 yılında belediyeye başvurduklarını, çözüm sağlanacağı ve belediyenin çözüm için süre istediklerini söylediler.

“28.05.2019 tarihinde belediyeye müracaat ettik. Bizlere yapılacağı fakat zaman alacağını söylediler. Uzun süredir bekliyoruz ve artık bir çözüm istiyoruz.” açıklamalarında bulundular.

GHA

0
mutlu
Mutlu
3
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mersin’de yapılan yol istihdamın azalmasına neden oldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin