featured

Mersin’e getirilen yaralı depremzedelerin son durumları!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mersin’e getirilen yaralı depremzedelerin son durumları!

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki depremin ardından bölgeden yaralı olarak kurtulanların helikopter ve gemilerle getirildikleri  Mersin’de üç hastanede tedavileri sürerken, hayatını kaybedenlerinde morglarda bekletildiği öğrenildi.

10 ili sarsan depremin ardından bölgedeki yaralı depremzedeler askeri gemi ve helikopterlerle taşındıkları Mersin’de yaşamını kaybedenlerin sayısının giderek arttığı ve morkların dolup taştığı öne sürüldü.

Mersin’e getirilen yaralı depremzedeler Şehir Hastanesi, Tıp Fakültesi ve Toros Devlet hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındılar. Çoğunluğu ağır yaralı olan depremzedelerin tedavileri sürdürülürken, çok sayıda depremzedeninde yaşamını kaybettiği öğrenildi.

Aralarında çocuklarında bulunduğu sahipli ve kimsesiz ölülerin bulunduğu morglardaki sayının da giderek arttığı belirtildi.

Edinilen bilgiye göre, sahipsiz cenazelerin, zorunlu olarak 10 gün morkta bekletildikten sonra defin işlemleri yapılacak. Bu arada yaşamını yitiren bazı depremzedeler, Mersin’deki akrabalarının  istekleri üzerine kent mezarlıklarında toprağa veriliyor.

Mersin’de 3 hastane morgunda şuanda 150’nin üzerinde cenazenin bulunduğu ve bunların yaklaşık üçte birinin sahipsiz olduğu öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mersin’e getirilen yaralı depremzedelerin son durumları!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin