featured
  1. Haberler
  2. Güncel
  3. MHP MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SERDAR SOYDAN OLDU…!

MHP MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SERDAR SOYDAN OLDU…!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SERDAR SOYDAN OLDU…! 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerine az bir süre kalırken partilerin de adayları netlik kazanmaya başladı. Cumhur İttifakı yerel seçimlerde Mersin Büyükşehir Belediyesi için Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) aday göstereceklerini açıklamış ve bu ismin kim olacağı uzun süre tartışılmıştı. MHP 2 büyükşehir, 12 il ve 41 ilçe belediye başkan adayı olmak üzere toplam 55 adayın isimlerini açıkladı. Açıklanan listeye göre MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Serdar Soydan oldu.

31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesi partiler adaylarını açıklamaya devam ediyor. Cumhur İttifakı’nın ortak aday çıkaracaklarını ve adayın MHP’den olacağını açıklamasından sonra Mersin’de adayın kim olacağı merak konusu olmuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz yaptığı açıklamada; 2 büyükşehir, 12 il ve 41 ilçe belediye başkan adayı olmak üzere toplam 55 adayın isimlerini kamuoyu ile paylaştı. Durmaz açıklamasında; “Partimizin yetkili kurullarının yapmış olduğu değerlendirme ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin onayları sonucunda 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde adaylıkları kesinleşen 2 Büyükşehir, 12 il ve 41 Büyükşehir İlçe Belediye Başkan Adayımız olmak üzere toplam 55 adayımızın isim listesi açıklanmıştır” dedi.

Yayımlanan listeye göre Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan oldu.

Peki MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan kimdir?

MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Serdar Soydan gündem oldu. Serdar Soydan’ın yaşamı ve kariyeri merak ediliyor. İşte ayrıntılar…

SERDAR SOYDAN KİMDİR?

16 Ağustos 1980 tarihinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Mersin’de tamamladıktan sonra 2003 yılında Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünü bitirdi. Yüksek lisansını aynı fakültede Kamu Yönetimi ve Yerel Yönetimler alanında yaptı. Yönetim ve Organizasyon üzerine doktora eğitimini sürdürüyor.

Kariyerine uluslararası bir holdingde Dış Hesaplar Uzmanı olarak başladı. Çeşitli sektörlerde yönetici ve Gümrük Müşaviri olarak görev aldı. Halen eğitim alanında faaliyet gösteren iki kurumun ortağı olarak çalışma hayatında bulunuyor.

Serdar Soydan, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakı kapsamında MHP’den Mersin İli, Mezitli İlçesi Belediye Başkan adayı oldu.

Haber merkezi

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
MHP MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SERDAR SOYDAN OLDU…!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin