featured

Ömer Çelik: ″Cumhur İttifakı’nın büyümesi için trafik devam ediyor″

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, genişleyen Cumhur İttifakı ile ilgili son gelişmeleri açıkladı. AK Parti Sözcüsü Çelik, “Cumhur İttifakı’nın büyümesi ve güçlenmesi ile ilgili temas trafiği devam ediyor” açıklamasında bulundu.

Ömer Çelik, genişleyen Cumhur İttifakı ile ilgili son gelişmeleri açıkladı. 

Çelik’in konuşmasından bazı satır başları şöyle:

“Cumhur İttifakı’nın büyümesi ve güçlenmesiyle ilgili temas trafiğine aynı şekilde yaklaşan seçimlere dönük olarak devam ediyor. BBP zaten Cumhur İttifakı’nın bir parçası. Yeniden güçlü bir şekilde cumhurbaşkanımızı destekleyeceklerini açıkladılar. İstişareler devam ediyor.

Karşımızdaki ittifak koltuk kavgasındayken burada yegane gündem bir an evvel seçim gündeminin Türkiye gündeminden çıkarılıp şehirlerimizin ayağa kaldırılması, yaraların sarılmasıyla ilgili iradeniin güçlü bir şekilde ortaya koyulması çerçevesinde. Cumhur İttifakının büyümesi için trafik devam ediyor.

HÜDA PAR’ın sayın Cumhurbaşkanımızın adaylığını destekleyeceklerine dair  açıklamalarından  dolayı teşekkürlerimizi iletiyoruz. İttifak yapıldığı zaman siyasi partiler kendi kurumsal kimliklerini bırakıp tek bir siyasi partiye dönüşmüyorlar. İttifakımızın bir ilkeler açıklaması olacak. Yeniden Refah Partisi bu hafta yanıt vereceğini söyledi. İlkelerimizi net olarak söylemeye devam edeceğiz.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ömer Çelik: ″Cumhur İttifakı’nın büyümesi için trafik devam ediyor″

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin