ÖNEL“BU KİŞİLER VATAN HAİNİ”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ÖNEL“BU KİŞİLER VATAN HAİNİ”

 

MHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi aynı zamanda Mezitli Sanayi Sitesi Başkanı Bünyamin Önel, Mersin sahilindeki tuvaletler ve personelin kullandığı odalara zarar veren kişilerle ilgili olarak, “Yapılan affedilir biçimde bir davranış değil. Halkın ortak malınan zarar veren bu kişilerin amacı ne anlamakta mümkün değil.

Bu kişiler adeta vatan hainidir” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin yeniden yapılandırarak daha modern ve nezih bir alan haline getirdiği Kültür Park’taki tesisler, yeniden şehir magandalarının hedefi oldu. Park ve Bahçeler Dairesi’nin sorumluluk alanında bulunan tesisler, geçtiğimiz kasım ayında saldırıya uğrayarak tahrip edilmişti.

Benzer bir çirkin saldırı sonucu tuvaletler ve personel odaları kullanılamaz hale geldi.

Önel, “Mersin Büyükşehir belediyesi tarafından halkın kullanımına sunmak için yenilenen Mersin sahilindeki tuvaletler ve personelin kullandığı odalar kendini bilmez kişi veya kişilerce tahribe uğruyor. Vatandaşın cebinden çıkan parayla yapılan bu alanlara verilen zararla birlikte harcanan o kadar para da boşa gidiyor.

Bu tür ortak kullanım alanlarına zarar veren kişilerin amacının ne olduğunu anlamak mümkün değil. Nasıl bir ortamda büyüyorsunuz, nasıl karakterlere sahipsiniz.

Milletin parası adeta bu şekilde çöp oluyor.

Birkaç çapulcu harcanan emeğe ve paraya saygı göstermeden halkın malına zarar veriyor. Bu kişiler bulunarak gerekli cezalar verilmelidir” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ÖNEL“BU KİŞİLER VATAN HAİNİ”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin