Ramazan Özdağ Hakkındaki Suçlamalara İstinaden: “Biz buralara kolay gelmedik, böyle iftiralar ile de gitmeyeceğiz.”(1)

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz günlerde Özdağ Lojistik imtiyaz sahibi Ramazan Özdağ, Mersin’de 4 kişinin şikayeti üzerine “tefecilik, yağma ve tehdit” iddiaları ile cezaevine girmişti.

 

Bu iddiaların üzerine Ramazan Özdağ’ın açıklamaları:

Bu suçlamaları şahsım, şirketim ve ailem adına kabul etmiyorum. Türkiye Cumhuriyeti 6. Ağır ceza Mahkemesi temmuz ayında şahsımı temsile başlayan özellikle Av. Yasin VALACIK ve diğer avukatlarımızın yaptığı geniş savunmaları dikkate almış Faturalarımızın ve resmi evraklarımızın sunumu ile şikâyetçilerin Mal kaçırmak amaçlı olarak Özdağ Lojistiğe ve piyasaya olan borçlarını ödememek için hakkımda kumpas bir dava ürettiğini Mahkemeye bildirmiş ve Mahkemece savunma yerinde görülerek 07.09.2021 tarihinde adli kontrol şartı ve yurt dışı yasağı olmadan DERHAL Tahliyeme karar verilmiştir ve buna karşılık Ramazan Özdağ’ın talimatı ile karşı suç duyurularımız ile iftirada bulunanlar hakkında soruşturma başlatılmıştır. Tüm borcunu ödememek için hakkımda iftira atanlar Türk yargısı önünde hesap verecektir.

 

“Ben buralara kolay gelmedim.”

Her insan gibi Bugünlere gelirken zorluklar yaşadım.  Lojistik sektöründe en alt kademeden başladım  daha sonra 10 yıl boyunca bir uluslararası nakliye şirketinde müdürlük yaptım akabinde Zaman ilerledikçe hayat beni ulusal lojistik firması olan Özdağ lojistiğin kurucusu ve sektörün  önde gelen firmalarından biri olarak şu anki konumuma getirdi.

Firmayı kurduğumuz 2010 yılından beri gerek Ramazan Özdağ adına gerek Özdağ Lojistik adına bir kez bile kaçak, usulsüz, gayri-resmi bir işe bulaşmadık, yeltenmediğimiz gibi talepte dahi bulunmadık.

Ben olarak yıllardır bu sektörün içerisinde olduğum için eskiler ve sektördeki kişiler beni yakından tanırlar. Biz aldığımız yahut verdiğimiz işleri sağlam yapmayı ve sonuna kadar takip etmeyi, kar da etsek zarar da etsek bunu hiçbir şekilde müşterilerimize, çalışanlarımıza yansıtmamayı prensip edindik ve bu ilkelerimizle ticari hayatımıza Özdağ lojistik olarak sürdürmekteyiz ve bu prensiplerden taviz vermemekte kararlıyız.

 

“Beni iflas etmeye sürüklediklerini duydum.”

Cezaevinde olduğum süre içerisinde bazı kişiler; benim iş yaptığım firmaları, taşeronları, akaryakıt aldığım petrol ofisini, lastik aldığım lastikçilere kadar arayarak “Ramazan ile çalışmayın!” gibi sözler söyleyerek beni zarara uğratmak ve iflas ettirmek için elinden geleni yaptıklarını duydum.

Ben içeride olduğum süre içerisinde eşim, babam abim, kardeşlerim işlerin başındaydı. Bu süre zarfında sektörden ve yakın çevremizden bize destek veren çok arkadaşlarımız oldu. Onlardan da Allah razı olsun.

 

“İşimizin başındayız.”

Bu süreç İşimize yansımamıştır bu yılların getirdiği tecrübe ve kurumsallığın sonucu olarak tezahür etmiş olup aralıksız hizmetlerimize devam ediyor her geçen gün kendimizi güncelleyerek vatanıma hizmete devam ediyoruz.

Bu süreçte şahsıma ve firmama desteklerini esirgemeyen tüm müşterilerimize ve iş ortaklarımıza  teşekkür eder saygılarımı sunarım.

 

GHA

35
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ramazan Özdağ Hakkındaki Suçlamalara İstinaden: “Biz buralara kolay gelmedik, böyle iftiralar ile de gitmeyeceğiz.”(1)

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin