featured

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 81 ilin sağlık müdürleri ile bir araya geldi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fahrettin Koca, 81 ilin sağlık müdürleri ile bir araya geldi

Bakan Koca, sağlıkta şiddet yasası, Malpraktis yasası ve özlük haklarını yeniden düzenleyen yeni emeklilik ve teşvik sistemini hayata geçirmenin 3 kritik hamle olduğunu söyledi.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, 81 İl Sağlık Müdürü ile ‘Beyaz Reform’ gündemi ile Ankara’da bir araya geldi.

Geniş kapsamlı toplantıda, Beyaz Reform’un tüm detayları masaya yatırıldı, il sağlık müdürlerinin soru ve görüşleri alındı. Bakan Koca konuşmasına, “Bugün yoğun bir programla tüm genel müdürlüklerimizin sunumlarını dinleyecek, sorularınızı soracak, süreçler hakkında yerinden net cevaplar alacaksınız. Yarın döneceğiniz illerinizde en iyi hizmeti verebilmek için çalışacaksınız. Bugün yaptığımız şey, merkezimizde bizzat bulunarak Bakanlığımız politika ve stratejilerini yerinde teneffüs etmektir.” sözleri ile başladı.

“Her şey değişirken sistemimizin statik kalması mümkün değildi”

Açılan yeni sayfaya ihtiyaç duyulmasının birçok nedeni olduğunu belirten Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, açıklamalarına şu ifadeler ile devam etti:

“2000’li yılların başında başlayan sağlıkta dönüşüm programı ile büyük bir atılım yapılmış ve vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerine ulaşmasının kolaylaştırılması sağlanmıştı. Sağlık çalışanlarımızın ise çalışma koşullarında önemli iyileştirmeler yapmak üzere bir dizi proje hayata geçirilmişti. Bu yenilikler ile çalışma koşullarımızı ve verdiğimiz hizmetin kalitesini artırmayı başardık. Dünya değişti. Çalışma koşulları değişti. Hizmet algısı değişti. Her şey değişirken sistemimizin statik kalması mümkün değildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 81 ilin sağlık müdürleri ile bir araya geldi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin