featured

Şule Özülkü, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şule Özülkü Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

AK Parti Adana İl Genel Meclis Üyesi Şule Özülkü sosyal medya üzerinden Başta Tüm İslam Alemi olmak üzere Adana’lıların Kurban Bayramını kutladı.

Şule Özülkü mesajında şu görüşlere yer verdi.

“Sevdiklerimizle geçirdiğimiz her bayramın bizlerde çok güzel anıları var bu Bayramda birlikte olamasak da güzel anılar biriktirmeye devam ettiğimiz bir bayram olsun inşallah herkese iyi bayramlar.”

Şule Özülkü mesajında ayrıca “Toplumsal yaşamımızda önemli yeri olan, bizlere tarifsiz güzel duygular yaşatan bir Kurban Bayramına daha erişmenin mutluluk ve sevinci içerisindeyiz.

Bayramlar, dargınlıkların unutulduğu, insanların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı günlerdir.

Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin var olduğu bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir.

Bu vesileyle, idrak ettiğimiz bugüzel RamazanBayramını fırsat bilerek, milletçe kardeşliğimizi pekiştirip, dargınlıkları ve kırgınlıkları bir tarafa bırakarak, huzur içerisinde yaşamaya özen göstermeli, bugüzel vataniçin şehit düşmüş ecdadımızın şanına yakışan sorumluluk duygusunu üzerimizde hissederek, sergilediğimiz bu birlik ve beraberliği her zaman göstermeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, Kurban Bayramı’nın Ülkemize ve Milletimize kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini temenni eder, değerli Adanalı hemşerilerimin bayramını en içten duygularımla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım” ifadelerinde bulundu.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Şule Özülkü, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin