featured

Temel Karamollaoğlu’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karamollaoğlu’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı Twitter’dan bir mesaj yayımlayarak kutladı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı Twitter’dan bir mesaj yayımlayarak kutladı.

Karamollaoğlu’nun Büyük Zafer’in 100’üncü yıl dönümünde Twitter’dan yayımladığı mesaj şöyle:

“Tüm olumsuzluklara ve imkansızlıklara rağmen, kahraman ecdadımızın uzun yıllar boyunca azim ve fedakarlıkla verdiği İstiklal Mücadelemizin nihai zaferle sonuçlandığı gün olan 30 Ağustos’un 100’üncü yılını idrak ediyoruz. Tam bir asrı geride bırakan bir zaferden bahsediyoruz.

Tarih boyunca milletimiz, nice zorlu badireleri birlikte aşmış; her zaman bir ve beraber olarak mücadele etmesini bilmiştir. 30 Ağustos Zaferi de, bu destansı mücadele ruhunun ve zaferin olmazsa olmazlarından beraber hareket edebilme anlayışının en güzel örneklerinden birisidir.

Emperyalist saldırılara karşı yekvücut olan aziz milletimiz, bu toprakları bir kez daha vatan kılmasını bilmiş ve ardından da bu zaferi Türkiye Cumhuriyeti ile taçlandırmıştır. Bugün bize düşen ise; aynı azim ve kararlılıkla ülkemize hep birlikte sahip çıkmaktır.

İnanıyorum ki, verilen büyük mücadelelerden ve geride bıraktığımız 100 yıldan gerekli tüm dersleri çıkararak; Cumhuriyet’in 2. yüzyılına yaraşır bir iklimi tesis edecek, umutla ve kararlılıkla ‘Hep birlikte güzel yarınlara’ yol alacağız.

Bu inançla; aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı tebrik ediyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bizlere armağan eden İstiklal Mücadelemizin yiğit kahramanları ile tüm şehit ve gazilerimizi şükranla yad ediyorum.”


Hibya Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Temel Karamollaoğlu’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin