featured

TÜRKİYE LGS 1.Sİ KUŞADASI BAHÇEŞEHİR KOLEJİNDEN

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kuşadası Bahçeşehir Kolejinden üstün başarı! 4 Haziran’da uygulanan LGS 2023’te Kuşadası Bahçeşehir Koleji öğrencisi Burcu İLERİYE, tüm soruları doğru yanıtlayıp 500 tam puan alarak Türkiye 1.si oldu.

Deneyimli, uzman akademik kadrosu ile Kuşadası’nın önde gelen eğitim kurumu olan Bahçeşehir Koleji, zorlu geçen bir eğitim öğretim yılını Türkiye 1.liği ile taçlandırdı. LGS’de ilk defa Türkiye 1.liğini Kuşadası’na getiren bu başarı, ilçemiz için de ayrı bir gurur kaynağı oldu.

65 ilde aynı müfredat ve öğretmen kalitesiyle öğrencilerini geleceğe hazırlayan eğitimin öncü kurumu Bahçeşehir Koleji, 4 Haziran’da uygulanan LGS 2023’te toplamda 58 Türkiye 1.si çıkararak bir rekora imza attı.

90 soruya doğru yanıt vererek 500 tam puan alan bu öğrencilerden biri olan Kuşadası Bahçeşehir Koleji öğrencisi Burcu İLERİYE, onu Türkiye 1.liğine taşıyan bu başarı sürecini şu cümlelerle ifade etti: “Öncelikle sınava hazırlık çalışmalarımın karşılığını bu şekilde almış olmanın sevincini yaşadığımı belirtmek isterim. Uzun ve zorlu bir sınav sürecini bütün arkadaşlarımla elimizden gelenin en iyisini yaparak tamamladık. Bu başarıyı elde etmemde her zaman yanımda olan aileme; benimle birlikte sınava hazırlanan öğretmenlerime ve bana gerçek bir ailenin içinde olduğumu hissettiren Kuşadası Bahçeşehir Kolejine çok teşekkür ederim.”

Okul Müdürü Sayın Olcay ÖZBEY “Burcu İLERİYE’nin azimli, düzenli, istikrarlı bir çalışma ve yakın akademik takiple elde ettiği bu başarısının mutluluğunu hep birlikte yaşadığımızı söylemek isterim. Tüm öğretmen arkadaşlarımız ve idarecilerimiz ile öğrencilerimize LGS’ye hazırlık süreçlerinde iyi bir rehber olmaya çalışıyoruz. Özverili çalışmaların sonucunda bize bu gururu yaşatan öğrencimiz Burcu İLERİYE’yi kutluyor, sınava giren tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.” diyerek düşüncelerini paylaştı.

2023 LGS’de de Türkiye 1.si olarak ilçemizin adını duyuran öğrencimizi ve Kuşadası Bahçeşehir Kolejini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
TÜRKİYE LGS 1.Sİ KUŞADASI BAHÇEŞEHİR KOLEJİNDEN

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin