featured

Ümit Özdağ: ”İlk kez oy kullanacak seçmenin yüzde 40’ı Zafer Partisi diyor”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özdağ: ”İlk kez oy kullanacak seçmenin yüzde 40’ı Zafer Partisi diyor”

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, ilk kez oy kullanacak seçmenin yüzde 40’ının partilerini tercih ettiğini ileri sürdü.

Özdağ, Ankara’daki bir otelde düzenlediği basın toplantısında, Zafer Partisi’nin, Türkiye’nin örtülü ve sessiz bir istilayla işgal edilmesine direndiğini bildirdi.

”Son 20 yılda tarihin en büyük soygunlarından birisi Türkiye’de yaşanmıştır.” iddiasında bulunan Özdağ, Zafer Partisi’nin 1 yıl içinde Türk siyasetinde en önemli belirleyicilerden birisi olduğunu savundu.

Özdağ, Zafer Partisi’nin 1 sene içinde, düzen partilerinin birçok politikasını ”sahte” de olsa gözden geçirmeye zorladığını belirterek, ”Zafer Partisi, sadece kendi politikalarıyla Türk halkını, seçmenini etkilememekle kalmamış iktidar ve muhalefetteki düzen partilerine de bilgisayar diliyle format atmıştır.” dedi.

”Zafer Partisi’nin Türk siyasetinde sağladığı en önemli değişiklikleri şu başlıklar altında toplamak mümkündür” ifadesini kullanan Özdağ, şöyle devam etti:

”Artık siyaset, Cumhur ve Millet ittifakı ekseninde iki parçalı değildir. Zafer Partisi Türk siyasetinin üçüncü kutbu olmuştur. Zafer Partisi’nin kurulmasıyla Türk siyasetinde sahte Millet ittifakı-Cumhur ittifakı sona ermiştir. Artık siyasetin ayrımı, ülkemizin örtülü işgalini engelleyecek olan Zafer Partisi ile diğer partiler, düzen partileri arasındadır. Türk siyasetinin artık ana meselesi sabun köpüğü değerindeki günlük politik tartışmalar değil, 13 milyon sığınmacı ve kaçak ile örtülü istila ve Zafer Partisi’nin örtülü istilayı Anadolu Kalesi ile sona erdirmesidir. Zafer Partisi, 6’lı masanın halkın taleplerinden kopuk Cumhurbaşkanlığı tartışmalarına Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı aday göstererek son noktayı koymuştur. Zafer Partisi, çevreci politikaları yan malzeme olmaktan çıkarmış ve partinin ana eksenine oturtmuştur. Erzincan/İliç’te kapatılan çevreyi tahrip eden altın madenini 3 kez giden Dr. Lütfü Şehsuvaroğlu’nun mücadelesi sonuç almıştır. Arkasından Kayseri/Develi’deki çevreyi ve işçileri zehirleyen altın madenini kapattırmıştır. Zafer Partisi, İkizdere’de Cengiz İnşaat’a karşı çıkmıştır. Zafer Partisi, Milas ormanlarında Limak İnşaat’ın tahribatına karşı çıkmıştır. Zafer Partisi Bodrum’da Cennet Koyu’nda Cengiz İnşaat’ın çevre tahribatına karşı çıkmıştır. Partimizin çevreci parti olduğu gerçeği yüksek sesle dile getirilmelidir.”

Özdağ, Zafer Partisi’nin köy okullarını açacağını duyurduğunu, AK Parti’nin köy okullarını açma çalışması başlattığını, İYİ Parti’nin de ”Ben de, ben de” diye ortaya atıldığını dile getirdi.

Zafer Partisi’nin neoliberal ekonomide sürdürülebilir planlı kalkınma ekonomisine geçişi savunarak, Türk siyasetine yeni bir soluk getirdiğini, 6’lı masanın bu adımlarını takip ettiğini anlatan Özdağ, ”Türk gençliği gelecek ümidini Zafer Partisi’nde görmektedir. Z kuşağı diye hitap etmeyi reddettiğimiz, ‘Ey Türk gençliği’ diye hitap ettiğimiz gençlerimiz büyük bir coşkuyla Zafer Partisi’nin etrafında toplanmışlardır. Gençliğin coşkusu anne ve babalara da bulaşmıştır.” şeklinde konuştu.

”İlk kez oy kullanacak seçmenin yüzde 40’ı Zafer Partisi diyor”

Prof. Dr. Özdağ, Zafer Partisi’nin, Türk gençliğinin partisi olma yolunda büyük mesafe kaydettiğini belirterek, ”İlk kez oy kullanacak seçmenin yüzde 40’ı Zafer Partisi demektedir.” görüşünü aktardı.

Yaklaşık 13 milyon sığınmacının Türkiye’yi işgal ettiği iddiasında bulunan Özdağ, ”Kaçağın geri yollanmasını isteyen seçmen Zafer Partisi’ne oy verecektir. Haziran 2023 seçimleri bir referandum olacaktır. Bu referandumun sorusu ‘Türkiye, Türkiye olarak kalsın mı, yoksa göçmenistan mı olsun?’ şeklindedir. Türkiye, Türkiye kalsın diyenler Zafer Partisi, kalmasın diyenler düzen partilerini seçecektir. Sığınmacılar/kaçaklar kalsın diyenler hangisine verirlerse versinler fark etmez.” dedi.

Özdağ’ın açıklamasının ardından, Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Albay Fikret Bayır’ın ”Anadolu Kalesi” projesinin tanıtımı yapıldı.

Hibya Haber Ajansı

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ümit Özdağ: ”İlk kez oy kullanacak seçmenin yüzde 40’ı Zafer Partisi diyor”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin