featured

Yenişehir’in gururu oldular

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mersin U-16 Futbol Ligi’ni namağlup lider kapatarak Play-Off müsabakaları oynamaya hak kazanan Yenişehir Belediyespor, Play-Off maçlarında da fırtına gibi eserek, bitime bir hafta kala aldığı net galibiyet ile Mersin’i Türkiye Şampiyonası’nda temsil edecek ilk takım oldu.


Silifke Belediyespor engelini 3-0’la geçen mavi beyazlılar, son haftaya girilirken en yakın rakibinin 5 puan önünde mutlu sona ulaştı.
İlk kez katıldığı ligde müthiş bir performans ortaya koyan Yenişehir Belediyespor, karşılaşma sonrası haklı bir gurur ve sevinç yaşarken, Yenişehir Spor Hizmetleri Müdürü ve Teknik Direktör İnan Günal, teknik ekip ve futbolcuları soyunma odasında kutladı.
Her zaman spora verdiği destek ile alkış toplayan Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit önderliğinde, Yenişehir Belediyespor Başkanı Sedat Şahin liderliğinde ve Türk futboluna yıllarca hizmet etmiş birbirinden değerli antrenörler komutasında Türkiye Şampiyonası’nda mücadele etmeye hak kazanan Yenişehir Belediyespor, Mersin’in gururu olma yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.
Kulüp Başkanı Sedat Şahin, birlik ve beraberlik içinde başladıkları ligde centilmence mücadele eden oyuncuları ve teknik ekibin büyük bir başarının altına imza attığına değinerek, “Bizi bu uğurda yalnız bırakmayan ve tüm imkanları seferber eden Belediye Başkanımız Sayın Abdullah Özyiğit’e minnettarız. İnanıyorum ki bu takım Türkiye Şampiyonası’nda da Yenişehir ve Mersin’in göğsünü kabartmaya devam edecek” diye konuştu.
Mersin U-16 Ligi’nde mutlu sona ulaşan Yenişehir Belediyespor, U-15 Ligi’nde de yoluna namağlup devam ediyor. Geride kalan 10 haftada aldığı 9 galibiyet, 1 beraberlik ile zirvede yalnız kalan mavi beyazlılar, U-16 takımı gibi hedefine adım adım ilerliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yenişehir’in gururu oldular

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin