featured

Ali Ateş: “Erdoğan halka bilerek zam yapıyor”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ali Ateş: “Erdoğan halka bilerek zam yapıyor”

İYİ Parti Gümüşhane İl Başkanı Ali Ateş, yeni yılla beraber faturalara gelen fahiş zamlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti Gümüşhane İl Başkanı Ali Ateş, yeni yılla beraber faturalara gelen fahiş zamlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Ateş: ” Erdoğan 2023 seçimlerinden önce faturalarda indirime gidip, oy toplayacak.” dedi.

“SEÇİM ZAMANI HER ZAMANKİ GİBİ HER ŞEYE İNDİRİM YAPACAK”

Erdoğan’ın koltuğunun gitmemesi için halkı fatura ve market zamlarıyla zora soktuğunu belirten Başkan Ateş;” Dolar ve Euro konusunda da aynı stratejik planı uyguladı. Döviz kurları iyiden iyiye yükselince Dolar ve Euro’yu 18 ile 20 bandına çıkarttı. Hemen ardından halk eleştirmeye başlayınca da bir gecede 14 ve 15’e inmesini sağladı. Sonra da yeni kalkınma planı halktan tam not aldı diyerek halkın gözünü boyamaya çalıştı. Halk, Erdoğan’ın konuşmasıyla Dolar ve Euro’nun ani düşüş yaşadığını zannetti. Halkbuki bu Erdoğan’ın akıl almaz bir planıydı. Gerçekten ekonomik plan ve Erdoğan’ın 20 Aralık gecesindeki konuşması faydalı ve doğru olsaydı şu an 14 TL olan Dolar’ı ve Euro’yu daha da aşağılara indirebilirdi. Zaten 14 TL olan Dolar’ı 18’e bilerek çıkarttı sonra tekrar 14’e geri indirdi. Kahramanlık bekledi. Şimdi de aynısını yapıyor. 2023 yılına kadar zam üstüne zam yapıyor. Halkı fahiş fiyatlara mahkum ediyor. Halka kira öder gibi elektrik, doğalgaz, su faturası ödettiriyor. Bu sayede edine bildiğini cebe atıyor. Seçime 4 ay kala da her zaman yaptığı gibi indirim yapmayı, halkın güvenini toplamayı bu vesileyle de tekrar cumhurbaşkanı olmayı hedefliyor. Ama bu halk gözünü açtı. Bu halktan artık sana oy yok. Bu halk ilk seçimde seni layık olduğun yere, elbette muhalefete gönderecektir.” şeklinde konuştu.
Hibya Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ali Ateş: “Erdoğan halka bilerek zam yapıyor”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin