featured

Burcu Köksal: “Kocatepe’yi biz dile getirdik nihayet mağduriyet çözülüyor”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP’li Burcu Köksal: “Kocatepe’yi biz dile getirdik nihayet mağduriyet çözülüyor”

CHP Afyonkarahisar Milletvekili &nbsp;Burcu Köksal, Kocatepe Beldesi’nde yıllardır süre gelen SİT alanı sorunu için yaptığı girişimlerin en sonunda sonuç verdiğini söyleyerek, “Ben Yüce Meclisimiz’de bu konuyu defalarca gündeme getirdim. Nihayet Beldedeki tapu tescil sorunu çözülecek” dedi.<br>

AFYONKARAHİSAR – 27.05.2022 – HİBYA – CHP Afyonkarahisar Milletvekili &nbsp;Burcu Köksal, Kocatepe Beldesi’nde yıllardır süre gelen SİT alanı sorunu için yaptığı girişimlerin en sonunda sonuç verdiğini söyleyerek, “Ben Yüce Meclisimiz’de bu konuyu defalarca gündeme getirdim. Nihayet Beldedeki tapu tescil sorunu çözülecek” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde başlayan Büyük Taarruz’un simgesi Kocatepe’nin bulunduğu Kocatepe Beldesi’ndeki SİT alanı sorununu, daha öncede defalarca gündeme getirdiği söyleyerek, “Kocatepe Beldesi’ndeki tapu tescil sorunu ilgili komisyonlara gelerek çok yakında yasalaşacak. Bu yasayla birlikte bu yılın sonuna kadar müracaat edenler kendilerine ait olan ancak tapu tescili yapılmamış arazilerine kavuşacaklar.” şeklinde konuştu.

En sonunda sesimizi AK Parti’de duydu..!

Kocatepe Beldesi’ndeki tapu tescil sorununu yıllardır defalarca “Meclis Genel Kurulu”nda gündeme getirdiğinin önemle altını çizen Köksal, “En sonunda sesimizi AKP de duydu. Büyük Taarruz’un başlatıldığı Kocatepe bölgemizde vatandaşlarımız uzun yıllardır SİT alanı sorunu yaşıyordu. Biz, her ziyaretimizde bu konuyu gözlerimizle gördük. Bu nedenle daha önce defalarca olmak üzere, en son 2022 yılının Ocak ayında Gazi Meclisimiz’de söz alarak Kocatepe ya da bilinen ismiyle Büyükkalecik’te yaşanan sıkıntıyı gündeme getirdim. Uzun uğraşlarımız ve girişimlerimiz neticesinde nihayet Beldedeki tapu tescil sorununun çözülmesi için gerekli adımlar atılıyor. İnşallah bu yıl sonuna kadar vatandaşlarımızın mağduriyeti giderilecek.” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Burcu Köksal: “Kocatepe’yi biz dile getirdik nihayet mağduriyet çözülüyor”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin