featured

Çağla Şıkel, Nail Gönenli ile ilişkisini ilan etti

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uzun yıllardır hayatında kimse olmayan Çağla Şıkel’in aşk orucunu avukat Nail Gönenli ile bozdu. Yeni sevgilisiyle birkaç kez görüntülenen Çağla Şıkel, ayaküstü sohbet ettiği basın mensuplarının ısrarlı soruları üzerine ilişkisini doğrulayarak “Her şey gördüğünüz gibi” dedi.

2008-2015 yılları arasında şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ ile evli kalan 2 çocuk annesi Çağla Şıkel, uzun süredir devam eden aşk orucunu bozdu. Geçtiğimiz günlerde yeni sevgilisiyle görüntülenen Çağla Şıkel, önceki akşam da Gönenli’nin evine girerken objektiflere takıldı.

“HER ŞEY GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ”

Özel hayatıyla ilgili açıklama yapmaktan kaçınan Çağla Şıkel, önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Ayaküstü basın mensuplarıyla konuşan Şıkel, özel hayatıyla ilgili konuşmayacağını söyleyerek “Her şey gördüğünüz gibi” diyerek ilişkisini doğruladı.

Çağla Şıkel, Nail Gönenli ile ilişkisini ilan etti

İSİMLERİ BİRÇOK KİŞİYLEANILMIŞTI

Bir dönem cemiyetin tanınmış psikologlarından Zeynep Selvili ile aşk yaşayan Nail Gönenli ise Aybüke Pusat, Pınar Deniz, Bestemsu Özdemir ve Burcu Kıratlı ile ünlü oyuncularla anılmıştı. Özel hayatıyla sık sık konuşulan Çağla Şıkel’in ise adı Kaan Yıldırım, Tolga Akış, Ali Kalyoncu ve Edis ile aşk iddialarına karışmıştı. Magazin Servisi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çağla Şıkel, Nail Gönenli ile ilişkisini ilan etti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin