featured

Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazının ardından açıklamalarda bulundu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazının ardından açıklamalarda bulundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazının ardından açıklamalarda bulundu.

Erdoğan’ın konuşmasından bazı satır başları şöyle:

“Pazartesi günü Birleşik Arap Emirliklerinde olacağım. Bugün de cumayla birlikte halkımla bütünleşmek istedim. Bu süreç içerisinde de ne kırgınlık ne yorgunluk ve bitkinlik öyle bir şey olmadığı gibi evimde de çalışmalarımı uluslararası ulusal hepsini aynı şekilde yürüttüm.

Geçen hafta içerisinde de malum cumartesi günü Zonguldak’taki Teoman Duralı Kavşağının Tünellerinin açılışına yine buradan katıldım. Tabii muhteşem eser meydana geldi.

Teoman hocamız gerçekten Allah rahmet etsin bambaşka bir isimdi bir Zonguldaklı olarak da onun ismine yakışır bir eser orada meydana gelmiş oldu. Mekanı cennet olsun inşallah ama Zonguldak  bu tür eserleri görmemişti ilk defa Zonguldak’ımıza böyle bir eser kazandırmış olmanın da bahtiyarlığı içerisindeyiz.

Eşim benden sonra hastalanmıştı. Henüz atlatamadı. Pazartesi gününe kadar dua ediyorum İnşallah atlatır. Çünkü seyahate beraber gitmek gerekiyor. Beni yalnız bırakmaz. Rabbim şifalar versin.

İş ile ilgili süreçlerde; sürekli Ankara’dan gelen notlar var o notları inceliyorum. Ondan sonra görüşmeler yaptığım ülkelerin liderleri ile ilgili yine notlar ve o ülkelerle ilgili gelen notlar malum şu anda tabii bir Rusya Ukrayna krizi var.

Bununla ilgili attığımız adımlar var. Ukrayna ziyaretinden sonra tabii Türkiye’yi takip eden ülkeler var. Bunlarla bu görüşmeleri de yürütmüş olduk. Öbür tarafta tabii Libya’da malum gelişmeler var orayı takip ediyoruz.

Aynı şekilde yine Azerbaycan’da ilgili gelişmeler olumlu istikamette yürüyor onlar bizi zaten mutlu ediyor.

Fakat dünyadan tabii kopuk bir siyaset veya liderlik olmaz dünyayı da yakından takip ediyoruz. Gerek Avrupa gerek Amerika hepsini yakından takip ederken bir diğer taraftan da tabii muhalefetin maalesef bu spekülatif özellikle elektrik ve doğalgaz konusundaki spekülatif gayretlerini de boşa çıkarmak gerekiyor.

Aslında tabii muhalefetin anlattığı yada yarısını kopardığı gibi bir durum söz konusu değil.

Televizyonlara baktığımız zaman batıda şu anda elektrik fiyatları nerelerde doğalgaz fiyatları nerelerde bizde ise tamamı ile biz şu anda vatandaşımızı çok daha rahatlatabilmek için elimizden gelen her türlü gayreti yaptık ve her türlü indirimi uyguladık uygulamaya devam ediyoruz ve biz vatandaşımızı dediğim gibi enflasyona ezdirmedik ezdirmeyeceğiz.

Hastalığınızın ilk başından beri sizlere geçmiş olsun mesajları ileten dualarını gönderen millete sevdalı liderine yoğun bir ilgi var konuyla ilgili görüşleriniz neler?

Tabii çok daha anlamlısı bugün bin Hatmi Şerif’in indirilmiş olması o da bizim için ayrı bir manevi hazdır. Manevi bir güçtür. Allah razı olsun sağ olun çok teşekkür ediyorum.”

Hibya Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazının ardından açıklamalarda bulundu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin