featured

Diyarbakır Emniyet Müdürü Fatih Kaya, Gaffar Okkan’ın mezarını ve şehit edildiği yeri ziyaret ederek göreve başladı.

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diyarbakır Emniyet Müdürü Kaya, Gaffar Okkan’ın mezarını ve şehit edildiği yeri ziyaret ederek, göreve başladı…

Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, 21 yıl önce şehit edilen Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan ve 5 polis memurunu, silahlı saldırının gerçekleştirildiği noktada andı.

İl Emniyet Müdürü iken Resmi Gazete’de yayımlanan kararname ile Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Fatih Kaya, görevine başlamadan önce, Hendek ilçesinde bulunan ve 2001’de 5 koruma polisiyle birlikte şehit edilen Diyarbakır Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan’ın mezarını ziyaret etti.

Bugün Diyarbakır’a gelen Kaya, Gaffar Okkan ve arkadaşlarının şehit edildiği yerde yaptırılan anıtı ziyaret etti.

Anıta gül bırakıp dua eden Kaya, daha sonra İl Emniyet Müdürlüğü’ne geçti. Müdürlük bahçesindeki törenle personelle tanışan Kaya, daha sonra makamına geçerek görevine başladı.

Burada açıklamalarda bulunan Kaya, şu ifadeleri kullandı: “Ben Sakarya’dan geldim. Şehit Müdürümüz Ali Gaffar Okkan da Sakaryalı. Sakaryalıların gönlünde Diyarbakırlıların ayrı bir yeri var. Diyarbakır’ı her zaman sevgiyle, kardeşlikle yad etmektedirler. Şehit müdürümüz, bizim idolümüz olmayı, kahramanımız olmayı sürdürmektedir. Bu bağlamda bu manevi görevi devraldığım, onun misyonunu sürdüreceğim için çok mutluyum. İnşallah Diyarbakır ile Sakarya arasındaki kardeşlik köprüsü daha da pekişecek. Biz de inşallah diğer başarılı müdürlerimizden aldığımız bayrağı daha da ileriye taşıyacağız. Vatandaşlarımızın, huzurunu güvenliğini ve esenliğini sağlamayı sürdüreceğiz. Ana amacımız mevcut olan suçların sayısını azaltmak, buna rağmen önleyemediğimiz suçların da faillerini ortaya çıkartmak ve adalete teslim etmek. İnşallah ben Sayın Valimizin, Sayın Başsavcımızın, Sayın komutanlarımızın destekleriyle güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum. Burada oturmuş bir kadro var. Daha önceden emniyet müdürlerimizin büyük emekleri, büyük destekleri var. Gece gündüz var gücümüzle bunun için çalışacağız, çabalayacağız. Eminim ki her bir Diyarbakırlı da bizden desteğini esirgemeyecektir. Hep birlikte İnşallah Diyarbakır’daki suçları çok azaltarak Diyarbakır’ı şu ana kadar olduğu gibi şimdiden sonra da daha iyi konumda bir huzur ve güvenlik şehri yapmaya gayret edeceğiz.” dedi

GHA

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Diyarbakır Emniyet Müdürü Fatih Kaya, Gaffar Okkan’ın mezarını ve şehit edildiği yeri ziyaret ederek göreve başladı.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin