featured

Dünya Avşarlar Birliği Mersin Toplantısı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünya Avşarlar Derneği Mersin İstişare Toplantısı

 

Geçtiğimiz günlerde Dünya Avşarlar Derneği Genel Başkanı Şeref Kocakaya, Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Fatih Küpeli, Güncel Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni ve aynı zamanda Dünya Avşarlar Birliği Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Açık ve Genel Başkan Yardımcısı Eyüp Okumuş’un katılımları ile “Mersin İstişare Toplantısı” gerçekleşti.

Toplantıda ülke gündemini ele alan sayın Fatih Küpeli Dünya genelinde ve ülkemizde yaşanılan gelişmelere, artık 2021 yılının geride bırakıldığına, ülke ekonomisine ve yaklaşmakta bulunan Cumhurbaşkanlığı seçim konularına değindi.

Genel Başkan Şeref Kocakaya ise konuşmalarına dünyadaki Avşarlar’ın bulundukları konumları anlatmak ile başladı. “Geleneklerimizi, töremizi, örf ve adetlerimizi her geçen gün unutmaya ve unutturulmaya itiliyoruz…” diyen KOCAKAYA  “Biz bugün 27 ülkedeyiz ve bir olduğumuzda aşamayacağımız ve yapamayacağımız birşey yok.” diyerek bu konuda herkesin duyarlı olması gerektiğini belirtti.

Toplantının sonlarına doğru ise Pazar günü Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde yapılacak olan Dünya Avşarlar Derneği tarafından düzenlenen Reyhanlı kardeşlik buluşmasının detayları konuşuldu. Halk ozanlarının da katılımı ile konferansın ardından gerçekleşecek olan konser şölenine tüm Reyhanlı halkı davetlidir.

7
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
Dünya Avşarlar Birliği Mersin Toplantısı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin