featured

Mehmet Açık – BOŞANMALAR NEDEN ARTIYOR ?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BOŞANMALAR NEDEN ARTIYOR ?

Benden çok daha akıllı dünya kadar insan var ve asıl amaç çözüm olsa, şimdiye kadar belki 1.000 kere çözüm bulunurdu. Asıl amaç taraflar arasındaki çatışmaların sürdürülebilirliğini sağlamak.. ama özellikle kadınlar nefislerine göre hareket etmeyi yeğliyorlar ve sistem de bu şekilde işliyor. Yani amaç güçlünün elini ayağını bağlayıp, zayıfın eline bıçak verip, bu çarpıklıktan nemalanmak, beslenmek.. Adâlet kimsenin umurunda bile değil.. Birileri mahâllenin camlarını kırsın, birileri de camcılık yapsın,.. çarklar böyle işliyor maâlesef..
Bir takım medyatik yöntemlerle taraflar arasında önce ayrışmaların artması sağlanıyor, sonra da çatışmalar körükleniyor. Kışkırtılmaya son derece yatkın kadınlar yüksek beklentilerle dolduruluyorlar, sonra da tüm kadınlar bu yüksek beklentilerini karşılayamayan erkeklerden intikam almaya çalışıyorlar ve bu da çoğunlukla erkeğe iftira atarak onun yasalar karşısında elini ayağını bağlama şeklinde oluyor. Çoğunlukla para musluğunu kontrol eden erkek de bu bataklıktan çıkabilmek için çabaladıkça daha fazla para harcamak zorunda kalıyor. Bu sömürü sistemine de ADÂLET diyorlar bir de utanmadan.
Dediğim gibi, asıl amaç makûl bir çözüm bulmak değil, ulaşamayacağı mutluluğu bir türlü bulamayan kadınların intikam almalarını sağlayarak nemalanmak. Çoğunlukla kadına bağlanan YOKSULLUK NAFAKASININ ÖMÜR BOYU SÜREBİLMESİ, bu iddiamın en büyük ispatıdır. Aksi iddia edilemez Aile birlikteliginin devamı saglanmalı Aile’ler dagılmamalı Anne Babası ayrı çocuklar topluma bir şey kazandırmaz.

Mehmet Açık

GHA – Geneş Yayın Yönetmeni

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mehmet Açık – BOŞANMALAR NEDEN ARTIYOR ?

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin