featured

Ekrem İmamoğlu: ″Milletçe ayağa kalkacağız″

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Grup Başkanvekili Engin Altay ile İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu, Gerze ve Erfelek’te başlayan Sinop ziyaretinin ikinci bölümüne il merkezinde devam etti.

Eşleri Fatoş Altay ve Dilek İmamoğlu’nun da destek verdiği Altay ile İmamoğlu, yalnızca kadın üreticilerin hizmet verdiği Gelincik Pazaryeri’nde vatandaşların ilgisiyle karşılaştı. Esnaftan ve vatandaşlardan gelen sorunları dinleyen ikili, gelen bütün fotoğraf çektirme isteklerini yerine getirdi.

İmamoğlu, üretici kadınlara, iktidara gelmeleri durumunda tarıma verecekleri destekler konusunda bilgilendirmelerde bulundu. İmamoğlu vatandaşlarla sohbet ederken, eşi Dilek İmamoğlu da pazar alışverişini yaptı.

Vatandaşlar, Sakarya Caddesi’nden Uğur Mumcu Meydanı’na kadar olan yaklaşık 2 kilometrelik mesafeyi, kalabalıktan dolayı yavaş ilerlemek zorunda kalan İmamoğlu’nun aracıyla birlikte kat etti. Altay, İmamoğlu ve Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan, Uğur Mumcu Meydanı’nı kalabalığa hitap etti.

“Milletçe ayağa kalkacağız”

İmamoğlu, tüm Türkiye’ye ve Karadenizli hemşehrilerine mahcup olmayacağını kaydederek, “Sizlere, hep gurur duyacağınız işleri gösterecek. Her zaman adaletten yana, doğruluktan yana, hesap veren, devletinin vicdanını, o güzel yüreğini insanıyla paylaşan, devletin vatandaşa olan şefkatini güzel şekilde, en mütevazı şekilde her zaman hissettirmeye devam edecek” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ekrem İmamoğlu: ″Milletçe ayağa kalkacağız″

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin