featured

Ekrem İmamoğlu: “İBB’de ‘tek adamlık’ asla olmayacak”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ekrem İmamoğlu: “İBB’de ‘tek adamlık’ asla olmayacak”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, Saraçhane’de basın açıklaması yaptı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, Saraçhane’de basın açıklaması yaptı.

İmamoğlu konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Kurban kanlarını istanbul boğazında boğaza akan derelerle akıp boğazın kıpkırmızı olduğunu görürdük ama hala 21.yüzyılda. Ama işte biz bütün bu görüntüleri yaşanmaması adına tümden ortadan kaldırmış aklın, tekniğün ve bilimin yolunda yürüyen kocaman bir ekibiz ve kocaman aileyiz. Siz medya ekibinden rica ediyorum biraz arşiv taraması yapın ve sellerde kaç can vermiş bu kent ne kadar insanlık kaybetmiş görün.

Sadece üç yılda devasa şehrimizin dört bir yanında altyapı sorununu bu anlamda çözmüş yüzlerce iş yapmışız ve yapmaya devam ediyoruz. Tüm engellemelere rağmen İSKİ’ye o güzide kurmumuza çektirilen zulmü burada altını çizerek hatırlatmak istiyorum. Onca yapılmış işleri de inanın bu süreç içerisinde görmeniz çok zor değil.

Kolaylıkla görebilir ve tespit edebilirsiniz. İstanbulun makus su baskını sorununu çok büyük oranda çözmüş kalan az bir kısmı da bir süre sonra tamlayacak gururu yaşayan bir ekibiz. Ama ne yazık ki dejenere edilmiş bu süreç içerisinde ve düzende ne bu çalışmalar konuşuluyor ne de sıkıntıların asıl sahiplerinin 20 25 yıllık aymazlıkları ele alınıyor.

Ben televizyon kanallarınızın bir çoğunu bir kaçı hariç izlemiyorum. Çünkü ne yazık ki dejenere edilmiş bu düzende insanımıza yakışan konuşmalar o kanalöarın çoğunda yapılmıyor. Teşbihte hata olmaz ortada bir cinayet var zanlı elini kolunu sallayarak olay yerinde geziyor kurtarıcı gibi bir de poz veriyor herkes onun suçlu olduğunu biliyor ama her nedense maktülü yaşama döndürmeye çalışan insan suçlanıyor ve linç ediliyor.

Basının yaratmak istediği süreç ve düzen tam da bu. Bu nasıl vicdandır soruyorum sizlere. Bunu vatandaşlarımızın dikkatle analiz edeceğine ve o analiz gücüne sahip olduğuna yürekten inanıyorum.

Bu zamana kadar belediye tarihinde dokunulmamış kesimlere dokunan bir süreç öğrencilere çiftçilere annelere büyük desteklerde bulunduk ve bukunmaya devam ediyoruz. Çok yakında yeni yurtlar ve 5 bine giden bir yatak kapasitesiyle ilk defa üniversite öğrencilerine yurt imkanı ve yeni kent lokantalarını tek tek bu kente bu zor günlerde hizmet etsin diye açmaya devam edeceğiz. İBB’de ‘tek adamlık’ asla olmayacak.”
Hibya Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ekrem İmamoğlu: “İBB’de ‘tek adamlık’ asla olmayacak”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin