featured

Ekrem İmamoğlu: “İstiklal Caddesi çatışmanın değil, barışın merkezidir”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ekrem İmamoğlu: “İstiklal Caddesi çatışmanın değil, barışın merkezidir.”

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, “İstiklal Caddesi, barışın merkezidir; çatışmanın merkezi asla değildir, olamaz. Bunu hep beraber sağlamalıyız.” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, konunun tüm paydaşlarının görüşleri alınarak hazırlanan “Beyoğlu Mekansal Strateji Planı”nı kamuoyu ile paylaştı.

İmamoğlu, İstiklal Caddesi Halep İşhanı’ndaki Ortaoyuncular Tiyatrosu’nda gerçekleştirilen tanıtım toplantısında konuştu.

Şehirleri bekleyen en büyük tehlikelerden birinin “yönetici pervasızlığı, densizliği, umursamazlığı ve kibri” olduğu tespitinde bulunan İmamoğlu, “Yani bir anda bir alan için, kişisel kaprisleriyle ya da kişisel birikimleriyle karar verme mekanizmasını hayata geçiren bireyler, geçmişten gelen büyük değerleri, eserleri ortadan kaldırabilmiştir ya da yaptığı eserlerle, bir eser değil, kalıcı tahribat ürettiğinin ne dünyada da ülkemizde de şehrimizde de görebilmek mümkün. O bakımdan biz, bütün bu anlayışın karşısında bir duruşu, ortak aklı hakim kılmak istiyoruz.” dedi.

“Beyoğlu, ‘strateji belgesiyle’ gerçek kimliğini ortaya koymuştur”

İmamoğlu, “Vizyon 2050” belgesiyle İstanbul içim geniş bir perspektif ortaya koyduklarının altını çizerek, “Beyoğlu’nda ortaya koyduğumuz bu ‘Strateji Belgesi’yle de onun bir parçası olarak, yine geleceğe dönük bir yolculuğu tariflemiş olduk.” diye konuştu

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ekrem İmamoğlu: “İstiklal Caddesi çatışmanın değil, barışın merkezidir”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin