featured

Ekrem İmamoğlu, yangın bölgesinde incelemelerde bulundu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nde geçtiğimiz 11 Haziran’da çıkan yangınla küle dönen ve çöken 6 katlı fabrika çevresinde incelemelerde bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nde 11 Haziran’da çıkan yangınla küle dönen ve çöken 6 katlı fabrika çevresinde incelemelerde bulundu.

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Murat Yazıcı ve İBB İtfaiye Daire Başkanı Remzi Albayrak, mahsur kalan 8 işçinin itfaiye ekiplerince kurtarılışı, yangının çıkış nedeni ve yanan binanın imalat süreçleriyle ilgili İmamoğlu’nu bilgilendirdi. Yanan ve ardından kısa sürede çökmeye başlayan binanın, 3 farklı zaman diliminde inşa edilip birbirine eklemlendiğini aktaran Albayrak, bu nedenle iç kesimlerdeki yangına müdahale etmekte zorlandıklarını dile getirdi.

Başkan İmamoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Bir can kaybı olmaması, hepimiz için sevindirici. İnsanların ondan önce tahliye olması sevindirici. Çok yakın mesafede bulunan tesislere hiçbir şekilde yangının sıçramadan kontrol altına alınıp, söndürülmesi kıymetli. Ben, bütün itfaiyeci ekibimize, Daire Başkanımızdan erlerine varıncaya kadar emeklerine teşekkür ediyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ekrem İmamoğlu, yangın bölgesinde incelemelerde bulundu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin