featured

Fatih Erbakan: ″65 bine yakın katılım Türk siyasetinde görülmemiş bir olaydır″

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fatih Erbakan: ″65 bine yakın katılım Türk siyasetinde görülmemiş bir olaydır″

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, partisinin Ankara’daki 2. Olağan Büyük Kongresi’nden Kayseri’ye dönerken Nevşehir’de otobüsün devrilmesi sonucu yaralanan partilileri hastanede ve evlerinde ziyaret etti.

Ziyaretler öncesi Kayseri il başkanlığında basın mensuplarıyla bir araya gelen Erbakan, partisinin Ankara’daki 2. Olağan Büyük Kongresi’ne ilişkin yaptığı açıklamada kongreye 65 bine yakın kişinin katıldığını belirterek bunun Türk siyasetinde görülmemiş bir olay olduğunu ifade etti.

65 bine yakın katılım Türk siyasetinde görülmemiş bir olaydır

Kongreye katılan tüm partililere teşekkür eden Erbakan, “İkinci şahlanış olarak değerlendirdiğimiz kongremize yoğun katılım oldu. Kongreye gelen 1024 otobüs ve binek araçları hesaplayınca 65 bine yakın bir rakamın olduğunu açık şekilde görüyoruz. Bu, Türk siyasi tarihinde görülmemiş bir olaydır. İlk kongremize 40 binin üzerinde insan katılmıştı. Yine salonun dışında kompleksin dışına kadar taşan mahşeri bir kalabalık vardı.” dedi.

Yeniden Refah Partisi belirleyici parti olacaktır

Partilerinin baraj problemi olmadığını belirten Erbakan, “Yeniden Refah Partimizin tek başına seçimlere girerek Türk siyasetinde belirleyici parti olacağını hep söylüyoruz. Bizim birinci şahlanışımız 17 Kasım 2019’da yaptığımız kongreydi. İkinci şahlanışımızı da dün aynı salonda bu sefer daha da yüksek katılımla, 65 bin kişiyle gerçekleştirdik. İnşallah üçüncü şahlanışımızı da milletvekili seçimlerinde yapacağız. Dün yaptığımız kongremiz seçimlerde yapacağımızı ifade ettiğimiz şahlanışımızın ayak sesleri, öncüsü, habercisi, müjdecisidir.” ifadesini kullandı.

Hastanede yaralılar hakkında bilgi aldı

Basın toplantısı sonrası Kayseri Şehir Hastanesi’nde tedavi gören yaralıların ailelerini ziyaret eden Erbakan, hastane yetkililerinden yaralıların durumuyla ilgili bilgi aldı. Burada hastanedeki yaralılara ilişkin gazetecilere açıklamalarda bulunan Erbakan, Şehir Hastanesindeki hastanın gözündeki sıkıntıdan dolayı ameliyata alındığını, özel hastanedeki hastanın ise kolundan yaralandığını söyledi. Kazada yaralanan 17 kişiden bazılarının taburcu edildiğini, tedavileri sürenlerin, hayati tehlikesi bulunmadığını aktaran Erbakan, “Bu iki kardeşimiz için de herkesin dua etmesini istiyoruz, bekliyoruz. Cenab-ı Allah acil şifalar versin. Teşkilatımıza, hepimize geçmiş olsun. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın. Bizim büyük kongremize katılan 1000’in üzerindeki otobüsten birinde bu yaşandı. Takdir-i ilahi. Çok büyük üzüntü yaşadık. Haber aldığımız andan itibaren de dua ediyoruz, inşallah duaların bereketiyle kardeşlerimiz bir an önce sağlığına kavuşur.” diye konuştu.

Genel Başkan Erbakan, hastane ziyareti sonrası kazada yaralanan hafif yaralıları evlerinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fatih Erbakan: ″65 bine yakın katılım Türk siyasetinde görülmemiş bir olaydır″

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin