featured

Ferhat Aydoğan; Türkiye de güvenlik zafiyeti var algısı !

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ferhat Aydoğan; Türkiye de güvenlik zafiyeti var algısı !

Son Vakit baş yazarı Gazeteci Ferhat Aydoğan kaleme aldığı yazısında Son dönemlerde yaşanan göç dalgası ve ramazan bayramı ile bileştiğinde sosyal medya , yazı görsel medya arcılığı ile ‘’ güvelik zafiyeti ‘’ var algısı yapılmaya çalışılmakta. Bu algının nasıl kirli beyinlere hizmet ettiğini siz değerli okuyucularımla paylaşmak isterim dedi ve sözlerine şöyle devam etti ;

Düzensiz göç ve sığınmacı sorunu yaşadığımız kanıksanamaz bir gerçek olarak karşımızda durmaktadır. Bu gerçeklik üzerinden Türkiye de zihinlere operasyon çekilmektedir. Aynı anda yayılan ve ABD merkezli satın alınan hesaplar üzerinden servis edilen videolar üzerinden Türkiye de emniyet zafiyeti varmış gibi gösterilmek istenmektedir. Ak parti ve MHP’yi hali hazırda oluşmuş olan sığınmacı öfkesini de kullanarak, öfkeyi yönlendirip Millet ittifakına çevirmek istiyorlar. Suriye’de Irakta ve coğrafyamızdaki savaşları Türkiye çıkarmış gibi provakasyon yapılmak istenmektedir. CumhurBaşkanı Erdoğan ve Ülkücü lider Devlet Bahçeli sığınmacılar politikasının tekrar masaya yatırılacağı ve değerlendirmeye alınacağı hakkında sinyalleri verdiği günden bu zamana öfkeyi yöneldirme faliyeti gösterilmektedir.

Hiç kimse merak etmesin her zaman söylediğimiz gibi ; Kimse devletten büyük değildir…!

Göreve geldiği günden bu zaman yaptığı operasyonlarla gerekse Polis Teşkilatına gösterdiği hizmet ile adından sıkça söz edilen Emniye Genel Müdürü Mehmet Aktaş görevinin başında ve hizmetine devam etmektedir. Aynı şekilde kara kuvvetleri komutanlığı için askerler arısında en sevilen Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin de görevini ve hizmetilerine devam etmektedir. Tek bir emir ile gerek Jandarmamız gerek ise Emniyet Teşkilatımız kaçak sığınmacıları bir kaç gün içerisinde toplayacak kabiliyete ve yeteneğe sahiptir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti vatandaşlarını korumak ile dün nasıl vazifeli ise bugünde aynı vazife içerisindedir. Hiç bir siyasi görüş gözetmeksizin 6 artı 1’lik yuvarlak masayı da canı pahasına korumaktadır. Bu görüntüler ile aynı zamanda algı yapılarak, Türkiye’nin iç güvenlik zafiyeti var diyerek Turizimini baltalamak amacı da gütmektedir.

Müsterih olunuz devletimiz Gerek Jandarması gerek ise Emniyeti ile her zaman görevinin başında her zaman hazır bir şekilde çıkacak emri beklemektedir.

Ferhat Aydoğan

2
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ferhat Aydoğan; Türkiye de güvenlik zafiyeti var algısı !

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin