Iggy Azalea ile Nick Young ayrıldı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Iggy Azalea ve Nick Young 2,5 yılın ardından Young’un aldattığını itiraf ettiği videonun internete sızdırılmasıyla ilişkilerini sonlandırdıklarını sosyal medya üzerinden yayınladı.

ıggyazalea

Iggy Azalea ve Nick Young’un 2,5 senelik ilişkileri sona erdi. Geçtiğimiz sene haziran ayında nişanlanan ve yakın bir zamanda evlenmeyi planlayan çift yollarını ayırdığını sosyal meda hesaplarından duyurdu.

INSTAGRAM’DAN DUYURDU

Avustralyalı genç şarkıcı, ayrılık haberini resmi Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Azalea; ‘Ne yazık ki, Nick’i çok sevmeme rağmen ona olan güvenimi yeniden inşa etmek için çok denedim. Ancak başaramadım. Nick’e bundan sonrası için en iyisini diliyorum. Bundan sonraki hayatınızı birlikte geçirmeyi planladığınız birinden ayrılmak asla kolay değil. Ama gelecek yeniden yazılabilir, bugün benimkisi boş beyaz bir sayfa’ yazdı.

ıggyazalea2

‘SINGLE’ YAZDI

Ünlü basketbolcu ise Twitter adresi üzerinden yalnızca ‘Single’ (Bekar) yazarak ayrılık haberini takipçileriyle paylaştı.

ALDATTIĞINI İTİRAF ETMİŞTİ

Ayrılığın sebebi ise, Nick Young’un Iggy Azalea’yı aldattığını itiraf ettiği videonun internete düşmesi. Geçtiğimiz mart ayında, Young’un Los Angeles Lakers’taki takım arkadaşı D’Angelo Russell, Young’un nişanlısını aldattığını itiraf ettiği videoyu sosyal medyada yayınlayınca kıyametler kopmuştu. Bu nedenle iki oyuncunun arası açılmış, Iggy Azalea ise nisan ayında katıldığı bir programda ayrılık haberlerini yalanlamış ve nişan yüzüğünü göstererek ilişkisinin halen devam ediyor olduğunu söylemişti. Ancak skandalın medyada geniş yer bulması, ünlü şarkıcıyı iyice zora soktu. Videoyu kaydedip yayınlayan D’Angelo Russell, ‘Ben ve Nick, çok yakın arkadaşız. Videyu kaydettiğim için özür diledim. Kimseyi bilinçli olarak üzmek istemedim. İnsanların bana tekrar güvenmesi için zaman geçmesi gerekecek. Bunu biliyorum’ diyerek özür dilemişti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Iggy Azalea ile Nick Young ayrıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin