featured

Kemal Kılıçdaroğlu: “Bu ahlaksızlıktır, mücadele etmek her vatanseverin görevi”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’ye yönelik kaset komplosu iddialarına sert yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, “Bu ahlaksızlıktır. Bu ahlaksızlıkla mücadele etmek de her vatanseverin görevidir” dedi.

Kılıçdaroğlu, TELE 1 televizyonunda katıldığı yanında iddiaların sorulması üzerine “Montajcılar, şunlar bunlar iftiralar atarlar, bir sürü şeyler söylerler. Türkiye’nin buradan çıkması lazım ve çıkaracağız. Türkiye’yi buradan Kesinlikle çıkaracağız. Bütün ahlaksız yapıları çıkaracağız, hepsini. Açığa çıkaracağız bunları” dedi.

Kılıçdaroğlu “Türkiye Cumhuriyeti devletinin bu gücü vardır ama bu güç şu anda bastırılıyor. Dijital ortama iz bıraktığınız zaman, bunun kimler tarafından yapıldığını saptamanız kolaydır” ifadelerini kullandı.

“Halil İbrahim soframız İnce’ye açıktır.”

“Bunu yapanlar operasyoncudur. Şantajcıdır, montajcı pisliklerdir. Bunları siyasetten de toplumdan da söküp atmak gerekir. Çünkü bunlar yabancı istihbarat örgütlerinin eline düşmüş zavallı kimselerdir. Halil İbrahim soframız İnce’ye hep açıktır. Gelmek istiyorsa otursun yer soframıza değişimi birlikte getirelim bu ülkeye. Bu pislikleri birlikte temizleyelim siyasetin içinden.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kemal Kılıçdaroğlu: “Bu ahlaksızlıktır, mücadele etmek her vatanseverin görevi”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin