featured

Küçük İşletme Sahiplerine Geri Ödemesiz 100 Bin TL Hibe Desteği…

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Küçük İşletme Sahiplerine Geri Ödemesiz 100 Bin TL Hibe Desteği..
KOSGEP PROJE DANIŞMANI GHA EKONOMİ SERVİS MÜD ERHAN ARSLAN yazdı…

Nakit ihtiyacı olanlar için hibe desteği duyurusunda bulunan KOSGEB, gerekli şartlara sağlayanlara geri ödemesiz bir şekilde 100 Bin TL verecek.Son dönemlerde hayat şartlarının zorlaşması nedeniyle pek çok kişi, nakit ihtiyacı içerisinde bulunuyor. Özellikle düşük gelirli vatandaşlar, asgari ücret ve emekli maaşının açlık sınırının altında kalması nedeniyle sıkıntılı bir süreç yaşayabiliyorlar. Bu kapsamda, KOSGEB tarafından geri ödemesiz 100 bin TL’lik hibe sunuluyor. Bu hibe, 18 yaşını aşan her bireyin yararlanabileceği bir destek olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle küçük işletmelerin desteklenmesi amaçlanırken, KOSGEB birçok alanda desteğini sağlıyor. İşletmelerin markalaşma ve kurumsallaşma yolunda ilerlemelerine yardımcı olunuyor.

KOSGEB Ödeme Yapıyor
İşletme sahiplerinin büyük planları olsa da bu planları gerçekleştirmek için yüksek miktarda yatırım yapmaları gerekiyor. Ancak günümüz şartlarında bu pek mümkün olmayabiliyor. Bu nedenle, KOSGEB devreye giriyor ve işletmelerin yatırım yapmalarını sağlamak için hibe veriyor. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), işletmelerin gelişimlerine destek olmak amacıyla geri ödemesiz hibe sunuyor. İşletme Geliştirme Destek Programı adı altında verilen bu hibe, belirli şartlarda işletmelere sunuluyor. Bu sayede, küçük ve büyük işletmelerin yatırım yapmaları ve gelişimlerini sağlamaları amaçlanıyor.KOSGEB’in verdiği hibenin amacı, işletmelerin büyümelerine yardımcı olmak ve rekabet güçlerini artırmak. Bu nedenle, işletmelerin pazarlama, satış, üretim ve diğer alanlarda yatırım yapmaları hedefleniyor. Bu sayede, işletmelerin verimliliği artırılıyor ve ekonomik büyüme hızlandırılıyor. KOSGEB tarafından verilen hibenin yanı sıra, diğer devlet destekleri de mevcut. Özellikle de KOSGEB ile iş birliği halinde yürütülen projeler sayesinde, işletmelerin gelişimi ve büyümesi hızlandırılıyor. Bu destekler sayesinde, işletmelerin yeni fırsatlar yakalaması ve daha fazla müşteriye ulaşması mümkün oluyor.

Geri Ödemesiz Destek Planı
Son yıllarda hayat şartlarının zorlaşması ve ekonomik krizler, birçok işletmenin nakit sıkıntısı yaşamasına sebep oldu. Bu durum özellikle de küçük ve orta ölçekli işletmeleri olumsuz etkiledi. İşletmelerin büyüme ve gelişme yolunda ilerleyebilmeleri için yatırım yapmaları gerekiyor ancak bu yatırımlar için gerekli finansal kaynakları sağlamak zor olabiliyor. Bu nedenle, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından geri ödemesiz hibe veriliyor. KOSGEB’in sağladığı hibe, işletme sahiplerine 100.000 TL’ye kadar destek sağlıyor. Bu hibe desteği, işletmelerin gelişebilmesi, büyüyebilmesi ve dijitalleşebilmesi adına sunuluyor. Başvurular E-Devlet üzerinden yapılabiliyor ve başvuru şartları KOSGEB’in resmi internet sitesinde yer alıyor.

2
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Küçük İşletme Sahiplerine Geri Ödemesiz 100 Bin TL Hibe Desteği…

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin