featured

Meral Akşener: “Yerel seçimlere her yerde tek başına girecekmişiz gibi çalışma yapıyoruz”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener dün Afyonkarahisar Kocatepe Mitingi’nde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yaptığı, “Gelin yerel seçimlere her birimiz ayrı girelim” çağrısının nedenini, “Bu ittifak sistemi Türkiye’yi gerçekten uçuruma sürüklüyor. Bütün partiler tek başına girip yerel seçimi gerçekten yerel seçim haline getirmek için gayret etmeli” sözleriyle açıkladı.

Yerel seçimlerle ilgili olarak, “Her yerde tek başına girecekmişiz gibi çalışma yapıyoruz” diyen Akşener, yerelde bazı yerlerde anlaşmalar olabileceğini ancak ittifak sisteminde olduğu gibi partilerin bir araya gelip ortak aday belirlemesi gibi bir durum olmayacağını söyledi.

Seçim yenilgisinin ardından uzun süre sessizliğe bürünen Meral Akşener, partisinin 24 Haziran’daki kongresinin ardından Afyonkarahisar Kocatepe’de kamuoyunun karşısına çıktı.

Yeni dönem açıklamaları için Büyük Taarruz’un yıldönümü ve gerçekleştiği toprakları seçen Meral Akşener, 1 saati 10 dakika süren konuşmasında, seçim yenilgisi nedeniyle partisi ve ittifak ortaklarına ilişkin eleştirilerini dile getirdi, yerel seçimlerde izleyecekleri stratejinin ipuçlarını verdi.

Akşener, mitingin ardından, kendisini izleyen gazetecilerle sohbet toplantısında bir araya geldi, gündeme ilişkin soruları yanıtladı:

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Meral Akşener: “Yerel seçimlere her yerde tek başına girecekmişiz gibi çalışma yapıyoruz”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin