featured

Meral Akşener’den ‘küfe’ yanıtı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meral Akşener’den ‘küfe’ yanıtı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Enflasyon sorunu çözülmediği sürece asgari ücret 10 bin lira yapsanız bile vatandaşın refahını artıramazsınız” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yüklenen Akşener, Erdoğan’ın “Bizim sırtımızdaki küfe 85 milyonun taşındığı bir küfedir” sözüne göndermelerde bulundu.

Partisinin grup toplantısında konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bu yılın Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılı olduğunu anımsatarak, Türk milletinin yeniden tarih yazacağını, 2023 yılıyla Türkiye’nin kurucu değerlerine yeniden kavuşacağını belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, ″Bizim sırtımızdaki küfe 85 milyonun taşındığı bir küfedir.″ açıklamasına işaret eden Akşener, ″Hadi oradan… Evet sizin sırtınızda bir küfe var ama o küfede 85 milyon vatandaşımız yok. Sayın Erdoğan’ın sırtındaki bu israf ve yolsuzluk küfesinin ceremesini maalesef milletçe biz çekiyoruz. Onlar, memleketimizin kaynaklarını har vurup harman savururken faturayı biz ödüyoruz. Onlar, tüm beceriksizlikleriyle saray sefası sürerken bizler, asgari ücretle geçinmeye çalışıyoruz.″ ifadesini kullandı.

Asgari ücretin 9 bin 600 lira olması gerektiğini belirten Akşener, ″enflasyon canavarı″ yüzünden, açıklanan asgari ücretin daha hesaplara yatmadan eriyip gideceğini çünkü asgari ücretin açlık sınırının sadece 370 lira üzerinde olduğunu kaydetti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Meral Akşener’den ‘küfe’ yanıtı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin