featured

Mersin Ekol Eğitim Kurumları, Öğretmenlere hizmetiçi eğitim semineri

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Öğretmenlere Hizmetiçi Eğitim Semineri

Mersin Ekol Eğitim Kurumları öğretmenlerine Kişisel Gelişim Uzmanı, Yazar ve Eğitmen Güray Gökal tarafından hizmet içi eğitim programı kapsamında seminer verildi.

Öğretmenlere hizmetiçi eğitim semineri

Okulun konferans salonunda gerçekleştirilen seminere kurumun tüm branş öğretmenleri katılım sağladı.  Seminerde, kişisel başarının önemine dikkat çeken Ekol Eğitim Kurumları Eğitim Koordinatörü Güray Gökal, başarıya gidilen yolda hedef oluşturma, istek ve motivasyonun çok önemli olduğunu belirtti. Gökal, planlamalarında öğrenci ve öğretmenlerin yanı sıra yaşam boyu öğrenme kapsamında velilerle de farklı eğitim programları ve çalışmalar gerçekleştireceklerini ifade ederek, “İleri düzeydeki bu eğitimlerde öğrenci ve öğretmen arasında kurulacak sözlü iletişimin yanı sıra, sözsüz iletişimin de geliştirilmesine katkı sağlayacağız. Bu tür programlarda öğretmenlerin öğrencilerini daha iyi tanımaları ve mesleki gelişimlerini arttırmalarını amaçlıyoruz” dedi.

“EĞİTİM SEMİNERLERİNE ÇOK ÖNEM VERİYORUZ”

Gökal, ayrıca kurumlarının sunduğu kaliteli eğitimde öğretmen eğitimlerinin önemli bir rol oynadığını da anımsatarak, “Öğretmenlerimizin de sisteme uyum sağlaması, bilgi ve yeteneklerinin sürekli yenilenmesinin gerekiyor” şeklinde konuştu. Gökal, son olarak kendine güvenen, çağdaş, sorumluluk sahibi, çözümleyici, başarılı bireyler yetiştirmeyi amaç edinmiş bir kurum olarak bu tür eğitim seminerlerine çok önem verdiklerini sözlerine ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mersin Ekol Eğitim Kurumları, Öğretmenlere hizmetiçi eğitim semineri

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin