featured

Mustafa Yılmaz ve Saadet Partisi Mersin İl Yönetiminden Esnaf Ziyareti

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gazeteci Mustafa Yılmaz ve Saadet Partisi Mersin İl Yönetiminden Esnaf Ziyareti

Tv 5 Genel Yayın Yönetmeni ve gazeteci Mustafa Yılmaz, Saadet Partisi Mersin İl Başkanı Av. Mehmet Dutar, GHA Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Açık ve Saadet Partisi Toroslar İlçe Başkanı İlhami Aksoy gün boyu alın teri ve el emeği ile millete hizmet eden esnafı ziyaret edip, sohbet ederek bol kazançlı günler dilediler.

Genelde soru cevap biçiminde ilerleyen sohbetlerde Mustafa Yılmaz ve Mehmet Dutar gerçekleştirdiği esnaf ve taziye ziyaretlerinde vatandaşların sorularını yanıtladılar.

 

“Bu ekonomik sorunlar nasıl düzelecek ? Eskiden siparişlere yetişemezken şu an fiyat sormak için bile kimse aramıyor.” sorularına yönelik;

Mehmet Dutar: İnsanlar artık evlenirken çok endişeliler. Gençler evlenmekten korkuyorlar. Bırakın mobilya almayı birçok genç evlendikten sonra babası ile yaşıyorlar. Yabancı yatırımcılar da artık ülkemize yatırım yapmak konusunda endişeliler. Çünkü artık herhangi bir konuda kanun üstüne kararname çıkmayacağının garantisi yok.

Mustafa Yılmaz: Aslında çözüm belli. Çözüm “Milli Görüş”. Eskiden devlet sıkıntılarına rağmen ne yapacağını bilirdi. Fakat şu an müthiş bir öngörülememe durumu mevcut. Dünyanın en büyük 20 stadyumundan 3’ü Türkiye’deymiş. Fakat ben inanıyorum ki eğer ülke yönetiminde Milli Görüş olsaydı dünyanın en büyük 3 fabrikası Türkiye’de olurdu. Şu anki durumun özeti ise ne yazık ki üretmeden tüketmektir.

“Dini yozlaştırma ve din üzerinden rant elde etme çabaları bizleri endişelendiriyor.” sorularına yönelik;

Mustafa Yılmaz: Evet. Son zamanları en güzel özetleyen cümlelerden birisi ve maalesef en büyük sorunlardan da birisi. Devasa görkemli camiiler inşa edildi fakat durumlar böyle giderse içindeki cemaati kaybedeceğiz.

 

“CHP ve Saadet Partisi taban tabana zıttır. Saadetin konumundan dolayı tedirginiz.” konusuna yönelik;

Mustafa Yılmaz: Herkesin dilinde olan konu; Saadet’in 6’lı masada olması konusu. İnsanlar bunu sorgularken neden Erdoğan – Herzog görüşmesini sorgulamıyorlar? Sayın Erbakan döneminde CHP ve MSB koalisyonunu hatırlar mısınız? 1974 Kıbrıs Barış Harekatını hatırlar mısınız? AKP ve MHP de güllük gülistanlık değiller ki. Vatan Partisi ve AKP sizce ne kadar bağdaşıyorlar? Demek ki zıt değilmiş. Bana göre tüm partiler her zaman bir arada konuşmalıdırlar.

GHA

6
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mustafa Yılmaz ve Saadet Partisi Mersin İl Yönetiminden Esnaf Ziyareti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin