featured

Neşet Tarhan: “Zafer coşkusu Mezitli’de meşaleli yürüyüşle yaşanacak”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zafer coşkusu Mezitli’de meşaleli yürüyüşle yaşanacak

Mezitli Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu meşaleli yürüyüşle kutlayacak. Başkan Tarhan’ın binlerce vatandaşla birlikte yaptığı geleneksel hale gelen yürüyüşün ardından sanatçı Zeynep Bakşi Karatağ, muhteşem bir konserle bayram coşkusunu doruğa taşıyacak.
Mezitli Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı bu yıl da geleneksel hale gelen meşaleli yürüyüş ve arkasından gerçekleşecek muhteşem bir konserle kutlayacak.
Akdeniz Mahallesi Cuma Pazarı önünden saat 19.00’da başlayacak yürüyüşte, meşale ve ışık şovlarının yanı sıra Türkiye’nin en uzun Atatürk ve Türk Bayraklarından birini açılacak. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, binlerce cumhuriyet ve Atatürk sevdalısının yanı sıra milletvekilleri, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, siyasi parti temsilcileri ile birlikte slogan ve marşlar eşliğinde yürüyecek.
Zeytinli Cadde üzerinde bulunan Amfi Tiyatroda sona erecek olan yürüyüşün ardından Türk halk müziğinin ve özgün müziğin yeni kuşak temsilcilerinden Zeynep Bakşi Karatağ, Zafer Bayramı coşkusunu tüm Mezitlililerle paylaşacak. Zeynep Bakşi Karatağ ‘Niye Çattın Kaşlarını’, ‘Kendim Ettim Kendim Buldum’ ve ‘Dağlar Dağlar’, ‘Adaletin Bu mu Dünya’, ‘Bir Fırtına Tuttu Bizi’ gibi türkülerini binlerce müzik severle birlikte söyleyecek.
Mezitli’de bayram coşkusunu her zaman olduğu gibi büyük coşkuyla kutlayacaklarını ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “30 Ağustos Zafer Bayramımızda da her Milli Bayramımızda olduğu gibi yine el ele omuz omuza olacağız. Gerçekleştireceğimiz meşaleli yürüyüş ve arkasında vereceğimiz konser ile bayram sevincimizi halkımıza yaşatacağız. Yürüyüşümüze katılamayan halkımız da balkon ve pencerelerinden Zafer Bayramı coşkumuza ortak olacak” dedi.
Gençliğin Atatürk ilkeleri ve cumhuriyete sahip çıkması gerektiğini belirten Başkan Tarhan, “Kurtuluş Savaşının bitişi anlamına gelen Zafer Bayramında, Atatürk sevgisini ve ona olan özlemimizi hep bir ağızdan daha coşkulu haykıracağız. Bizler de onun izinden gidişimizi yapacağımız yürüyüş ve coşku ile dosta düşmana Mezitli’den göstereceğiz. Cumhuriyet ve Atatürk devrimlerine her türlü ortamda sahip çıkacağız. Mezitli’nin aydınlık yüzlü insanları Atatürk’ün ilkelerine zarar vermek isteyenlere karşı dimdik duracaklardır. Tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun” ifadelerini kullandı.GHA

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Neşet Tarhan: “Zafer coşkusu Mezitli’de meşaleli yürüyüşle yaşanacak”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin