Prim kavgası

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

EURO 2016’ya katılım bedeli olan 800 bin Euro’nun yarısı ödenince futbolcular soluğu Arda’nın yanında aldı. Kaptan da konuyu TFF’ye iletince yöneticiler, “Şimdi para mı konuşulur” diyerek tepki gösterdi.

primkavgasıardaFransa’da düzenlenen Avrupa Şampiyonası’nda iki maçta da hayal kırıklığı yaşatan Milli Takım’ın ortaya koyduğu moralsiz ve isteksiz futbol yoğun eleştiriler alırken perde arkasında prim tartışmalarının yaşandığı haberi gündeme bomba gibi düştü. Türkiye FutbolFederasyonu, EURO 2016’ya katılım bedeli olan 800 bin Euro’nun yarısını futbolcuların hesaplarına yatırdı. Primin yarısını alan oyuncular, soluğu kaptan Arda Turan’nın yanında aldı ve “Neden paramızın yarısı ödeniyor” diye şikayet etti. Arda’nın da konuyu Fatih Terim ve milli takım yetkililerinin yerine TFF yöneticilerine ilettiği belirtildi. TFF yetkililerinin ise Arda’ya, “Bunların zamanı mı şimdi?.. Bizde kimin parası kalmış ki… Oyunculara söyle tamamen maçlara konsantre olsunlar. Zamanı gelince herkes parasını alır”mesajını verdiği kaydedildi. Olaydan haberdar olan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in de, “Önce benimle neden konuşmadın Arda?” diyerek Kaptan’a tepki gösterdiği ileri sürüldü. Ayrıca kamptaSelçuk, Burak ve Arda arasında da kavga çıktığı iddia edildi. Fransa’da yaşanın bu prim huzursuzluğu Terim’i de oldukça rahatsız ederken, TFF ve Milli Takım yetkililerinin bundan sonra nasıl bir tavır takınacağı merak ediliyor.

BANA NİYE SÖYLEMEDİN!
Prim kavgasını Arda’nın, önce Terim yerine TFF yöneticilerine iletmesi tecrübeli hocayı rahatsız etti. Terim’in, “Olayı neden bana söylemedin” diyerek Kaptan’a kızdığı öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Prim kavgası

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin