featured

Tramay yöneticilerinden MEİGDER’e ziyaret

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trafik Kazası Mağdurlarına Yardım ve Trafik Bilincini Yaygınlaştırma Derneği, yöneticileri Mersin İnternet Gazeteciler Derneğini ziyaret etti.

MEİGDER’in varlığının Mersin’e ayrı bir güç kattığını söyleyen Tramay Kurucu Genel Başkanı Av. Murat Kutlay, Derneğin çalışmaları hakkında internet gazetecilerine bilgi verdi.

Genel Başkanı Kutlay  21. yy ilk çeyreğinde gerek Türkiye’nin gerekse de Mersin’in, trafik kültürünün çok gerisinde kaldığını belirterek “Bu durumu görmek canımızı acıtıyor” dedi.

Sorumsuz bir sürücü yüzünden yaşanan ölüm ve sakatlanmalara dikkat çeken Kutlay;
“Cezalar ne kadar caydırıcı olabilir. Önemli olan cezalandırma sistemi olmadan kazaların önlenebilmesi modeline ulaşabilmektir. Medeni ülkelerde bu böyledir” dedi.

Son zamanlarda Gaziantep ve Mardin’de meydana gelen trafik kazalarını cinayet olarak değerlendiren Kurucu Genel Başkan Av. Murat Kutlay, şöyle dedi:
“Bu trafik kazaları kaza değildir. Cinayettir. Cinayete teşebbüstür.
Bizler trafik gönül elçileri olarak tüm Türkiye’yi kasıp kavuran acımasız bir canavarı yok etmek için trafikte dikkat ve farkındalık hareketini başlattık.”

Trafik Kazasına uğrayıp mağdur olanlara da yardım eli uzattıklarını ifa eden Başkan Kutlay “Trafik kazası mağdurlarına kazadan sonraki süreçte onları hukuki problemlerinde yalnız bırakmayarak haklarını savunmak, sakatlık veya ölüm halinde doğan tazminat haklarında yine onlara derneğimiz hukuk müşavirliği vasıtasıyla katkı sağlamaktır” şeklinde konuştu.

 

Mersin İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı A.Vahap Şehitoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Mersin’de İnternet Gazeteciliği hakkında Tramay yöneticilerini bilgilendirdi.

MEİGDER
GHA

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tramay yöneticilerinden MEİGDER’e ziyaret

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin