featured

Vahap Seçer: “Çanakkale Zaferi, halkın mücadelesinin dünyaya mal olmuş bir zaferidir”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Seçer, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 108. yıl dönümü kapsamında Mersin Şehitliği’nde düzenlenen programa katıldı.

Seçer, 18 Mart’ın çok özel bir gün olduğunun vurgusunu yaparak, “Çanakkale Zaferi; Doğu’dan Batı’ya, Kuzey’den Güney’e bütün bir halkın mücadelesinin dünyaya mal olmuş bir zaferidir” dedi.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda ve gösterdiği hedefte yürüyen yöneticiler olduklarına dikkat çeken Seçer, “Türkiye’miz çok daha güzel günleri görecek, çok daha güçlü konuma gelecek. Huzurun, sevginin, saygının, refahın tüm yurt sathına yaygın olduğu, çok daha güzel günlere kavuşacak. Bu tabi ki bizim birliğimiz, beraberliğimiz ve azmimiz sayesinde olacak” diye konuştu.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 108. yıl dönümü kapsamında Mersin Şehitliği’nde düzenlenen programa katıldı. 18 Mart’ın çok özel bir gün olduğunu vurgulayan Başkan Seçer, “Çanakkale Zaferi; Doğu’dan Batı’ya, Kuzey’den Güney’e bütün bir halkın mücadelesinin dünyaya mal olmuş bir zaferidir” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Vahap Seçer: “Çanakkale Zaferi, halkın mücadelesinin dünyaya mal olmuş bir zaferidir”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin